18.Univera Teknoloji Günü (UTG), inşaat, perakende, otomotiv, hızlı tüketim, sağlık ve diğer sektörlerden yaklaşık 300 profesyoneli ağırladı. Etkinlikte, günümüzün ve geleceğin teknolojileri konuşuldu. 25 Nisan Perşembe günü Elite World Asia Hotel’de gerçekleştirilen etkinlikte, CNN Türk ekonomi editörü Cem Seymen özel konuşmacı olarak yer aldı.

Birçok kurumun dijitalleşme konusundaki başarı hikâyelerine ve tecrübelerine ev sahipliği yapan UTG’de, bu yıl ‘entegre ekosistemler ve sürdürülebilirlik’ konusu işlendi.
Avrupa’nın en iyi 10 lojistik teknolojileri şirketi arasında gösterilen ve Türkiye’nin en büyük 500 hizmet ihracatçısı arasında yer alan Univera’nın düzenlediği etkinlikte, kurumların dijitalleşme süreçleri ve tüm şirketler için kritik olan satış, lojistik ve servis süreçlerindeki verimliliğin arttırılmasına yönelik tecrübeler ve paylaşıldı. 

 “Şirketlerin çalışma prensiplerine bağlı olarak, ürettiğimiz yerli yazılımlarla ortalama üretim süreçlerinde yüzde 15, lojistik ve depolama süreçlerinde yüzde 20 verimlilik artışı sağlıyoruz.” diyen Univera Genel Müdürü Cüneyt Ersin, “Gerçekleştirdiğimiz başarılı projeler ile farklı sektörlerden şirketlerin ekosisteminde verimli ve sürdürülebilir bir yönetim süreci sağlıyoruz. 

Şirketleri panorama dünyası ekosistemlerinin canlı kalmasını sağlarken, sağlanan sürdürülebilir yönetim anlayışı ile yarına hazırlıyor.

 UTG’de gerçekleştirdiğimiz başarı hikayelerini ve Panorama Dünyası’nın şirketlere sağladığı sürdürülebilir ekosistem yapılarını paylaşarak, katılımcılara işlerine katkı sağlayacak bilgi ve deneyimlerimizi aktardık. Etkinliğimizn bir başka özelliği de tek taraflı değil, karşılıklı iletişimin yoğun olması.

Çözümlerimizi kullanan müşterilerimiz, kullanıcı olmayan profesyoneller, farklı konularda çözüm üreten firmalar olarak bir arada olduğumuz UTG’de, birbirimizi dinliyor ve gerçekten ihtiyaç duyulan çözümleri üretmek için fırsat yaratıyoruz. Bu sene de her yıl olduğu gibi tüm ziyaretçilerle bir araya geldik ve fikir alışverişinde bulunduk. Bunun bize ve müşterilerimize olumlu dönüşleri olacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

BMC, DOĞUŞ GIDA VE DÜZEY PAZARLAMA BAŞARILI PROJE ÖRNEKLERİNİ PAYLAŞTI

Uzun yıllardır sürdürülebilir sistemler ile müşterilerine hizmet veren Univera UTG’de sözü, birlikte başarılı projeler sürdürdüğü müşterilerine verdi.
Dijitalleşme konusunda kendi deneyimlerini paylaşan sektörlerinin liderlerinden BMC, Doğuş Gıda ve Düzey Pazarlama, Univera’nın çözümleri ile kurdukları entegre iş ortağı yönetimini ve sürdürülebilir iş süreçlerini katılımcılarla paylaştı. 

Univera Teknoloji Günü’nün ana sponsoru Honeywell’in yanı sıra oturum sponsorluğunu üstlenen Microsoft, SOTI ve Univis de iş süreçlerine dair çözümlerini ziyaretçilerle paylaşıp, yeni teknoloji ve trendlerden bahsetti ve katılımcılara kurumsal uygulamalar konusunda değerli ve yenilikçi bilgiler verdi. Bununla birlikte ziyaretçiler stant alanında yer alan bilgilendirme masalarında çözümleri deneyimleme şansı buldu.