Onlar akıllı bir fabrikanın ağları gibi çalışıyor… Otonom yardım sistemleri, bireysel üretim ve montaj süreçlerini birbirine bağlıyor. Toplu olarak hizmet edebildikleri gibi mobil, zeki ve ergonomik bir çalışma grubu olarak da hizmet edebiliyorlar. 

Hepsinin ortak noktası: Tüm ilgili verileri işleyen siberfiziksel sistemler olmaları. Yardım sistemleri malzeme lojistiğinden iş parçası taşımacılığına, mobil tezgah olarak parça teslimatı, makinaların yüklenmesi ve boşaltılması, fabrikanın içindeki ve dışındaki bileşenlerin taşınması gibi bir çok çalışma adımını destekleyebiliyor.

MAXO-MS-TV005 AGV

Maksimum yük kapasitesi 500 kg, maksimum yükseklik 635 mm’dir. Standart, modüler ve kompakt araçtır. Farklı enerji, navigasyon ve yük taşıma modülleri sayesinde çeşitli senaryolar için kolayca uyarlanabilir. Üretim ve dağıtım lojistiğinde nakliye görevi için kullanılır. Kompakt yerleşim ve hareket kabiliyeti için üç tekerlekli dizayna sahiptir. Yük taşıma donanımları arasında paletler için rulo konveyörler, projeye özgü dizaynlar ve standart arayüz ile özelleştirilmiş çözümler bulunuyor. MAXO-MS-TV005’e kutular, paletler ve raflar yüklenebiliyor.


MAXO-MS-TV015 AGV

Maksimum yük kapasitesi 1200 kg, maksimum yükseklik 337 mm’dir. Üretim ve dağıtım lojistiğinde nakliye görevi için kullanılır. Kompakt düzenler için merkezi tahrik şasi geometrisine sahiptir. Yük taşıma donanımları arasında paletler için zincir konveyörler, alçak paletler veya raflar için çözümler, projeye özgü dizaynlar ve standart arayüz ile özelleştirilmiş çözümler bulunuyor. MAXO-MS-TV015 AGV’ler konteynerler, paletler ve raflar taşıyabilir. 


 
MAXO-MS-TV030 AGV

Maksimum yük kapasitesi 3 bin kg, minimum yükseklik 400 mm’dir. Üretim ve dağıtım lojistiğinde nakliye görevleri için kullanılır. Önden çekişli tahrik mekanizmasına sahiptir. Yenilikçi kinematik kontrol sistemi sayesinde karmaşık düzenler için uygundur. Yük taşıma donanımları arasında paletler için zincir konveyörler, alçak paletler veya raflar için çözümler, projeye özgü dizaynlar ve standart arayüz ile özelleştirilmiş çözümler bulunuyor.