Türkiye’de satınalma ve tedarik zinciri yönetimi alanında tedarikçi portföyünün yanı sıra mesleki standartların geliştirmesi ve daha rekabetçi bir Türkiye amacı ile hayata geçirilen CPO Türkiye - TÜSMOD Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi, 18 Nisan 2020 tarihinde WOW İstanbul’da düzenlenecek.  

Satınalma ve tedarik zincirinde yeni teknolojiler ve trendler, CPO Türkiye - TÜSMOD Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi’nde tanıtılacak.

Sektör liderleri ile tedarik zincirinin her halkasında görev alan meslektaşları ve sektör paydaşlarını buluşturacak etkinlikte 50 milyar dolarlık bir satınalma gücü biraraya gelecek. 

Satınalma ve tedarik zinciri alanında yeni mesleki unvanların tanımlanması ve bu alandaki satınalmacıların mesleki konumlarının güçlendirilmesi gibi hedeflerle start alan CPO Türkiye, marka olmuş firmaların deneyimli satınalma ve tedarik yöneticileri ile bu meslekte yeni ve genç meslektaşları aynı platformda buluşturarak karşılıklı bilgi ve deneyim paylaşımına sahne olacak.

Satınalma ve tedarik zincirinin tüm taraflarını buluşturacak etkinliğin çıktısı olarak yeni teknolojiler ve trendler tanıtılarak ortak tutum geliştirilecek ve ortak fayda sağlanacak. 

“Dijitalleşme”, “Risk Yönetimi”, “Sürdürülebilirlik” ve “Yetenek Yönetimi” olmak üzere 4 ana temanın ele alınacağı etkinlikte, otomotivden gıdaya, sağlıktan inşaata, enerjiden savunma sanayi ve havacılığa, finanstan bilişime kadar Türkiye’nin önde gelen sektörlerinden 50 milyar dolar satınalma gücü biraraya gelecek. 

Satınalma ve Tedarik Yönetimi Üst Meslek Örgütü TÜSMOD tarafından düzenlenen CPO Türkiye, Ticaret Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), İstanbul Ticaret Odası (İTO), Devlet Malzeme Ofisi (DMO), İstanbul Sanayi Odası (İSO) ve Kamu İhale Kurumu işbirliği ile yapılacak.