Ekol Lojistik, Türkiye ile İspanya arasındaki yeni intermodal hizmeti kapsamında İzmir Alsancak Limanı ile İspanya Tarragona Limanı’nı birbirine bağlayan Ro-Ro hattı üzerinden sadece 60 saatte teslimat yapacak.

İLK ETAPTA HAFTADA BİR KEZ YAPILACAK 

Akdeniz’de taşımacılığa hız kazandıracak yeni servis kapsamında, her iki yönden seferler başlangıçta haftada bir kez gerçekleştirilecek.

Cumartesi akşamına kadar Türkiye'nin dört bir yanından toplanan gönderiler Çarşamba günü İspanya’nın, Cuma günü de Portekiz’in her yerine teslimatı sağlanacak.

Salı akşamına kadar Portekiz, Çarşamba akşamına kadar İspanya genelinden toplanan yükler ise, Pazartesi günü Türkiye'nin her bölgesine dağıtımı yapılacak.

Firma, yeni hat üzerinden Türkiye ve Orta Doğu bölgesini İspanya, Portekiz ve Fas ile en verimli şekilde birleştiriyor. 

"OSCAR ÖDÜLÜ ALACAK KALİTEDE HİZMET BAŞLATTIK"

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Ekol Türkiye Ülke Müdürü Arzu Akyol Ekiz, bilhassa İspanya'daki büyük tekstil müşterilerine yönelik Oscar ödülü alacak kalitede hizmet başlattıklarının altını çizdi.

Yeni hatlarında teslimatta hız güvencesi sunmanın yanında kaliteli servisle de müşterilerine farklı bir deneyim yaşatacaklarını kaydeden Ekiz, Fas, Portekiz ve Baltık ülkeleri arasındaki bağlantıların yeni hat sayesinde artırılmasını hizmet geliştirme planlarının bir parçası olduğunu açıkladı.

"MULTİMODAL ÇÖZÜM SAĞLIYORUZ"

Ekol İspanya'nın Avrupa’ya; Ekol Türkiye'nin ise Orta Doğu’ya yapılan gönderilerde merkez konumunda olduğuna dikkat çeken Ekiz, sözlerini şöyle tamamladı:

"İzmir Alsancak-  İspanya Tarragona Limanı arasında transit süremiz 60 saat. İspanya içine 96 saat, Portekiz ve Fas'a 144 saatte teslimat gerçekleştiriyoruz. Ekol'ün Trieste (İtalya) ve Sete'de (Fransa) halihazırda yürüttüğü intermodal operasyonları gibi İspanya'dan Avrupa'ya intermodal taşımacılığa fırsat veren bu hizmetimizde de multimodal çözüm sağlıyoruz. Önümüzdeki günlerde daha fazla ülkeye kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak için ağımızı genişletmeye devam edeceğiz."