Tüyap Kongre Merkezi’nde ‘Geleceğin Parçası Ol’ sloganıyla bu yıl 14-17 Mart tarihleri arasında kapısını açacak ‘Uluslararası Taşıma, Depolama, İstifleme, İç Lojistik ve Lojistik Fuarı’ CeMAT Avrasya Fuarı’na sayılı günler kaldı. Taşıma, kaldırma ve istifleme sektörünün en önemli buluşmalarının başında gelen CeMAT Avrasya’nın ana desteği İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği veriyor. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuar, sanayinin taşıma, yükleme-boşaltma ve depolama alanlarındaki ihtiyaçlarının çözümüne yönelik bir platform oluşturacak. 

TAŞIMA, DEPOLAMA, İSTİFLEME SEKTÖRÜNÜN EN YENİLERİ SERGİLENECEK

İstif makinaları sektörünün Türk sanayisi için büyük önem taşıdığına dikkat çeken İSDER Yönetim Kurulu Başkanı Ender Akbaytogan; fuarın, alanında uzman çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayacağını kaydetti. Akbaytogan “CeMAT Avrasya Fuarı’nda; forkliftler, taşıma, depo ve raf sistemleri ile lojistik ve intralojistik bilişimi alanındaki ürünler sergilenecek. Fuar katılımcıların son teknolojilerini ve ürünlerini uluslararası bir platformda sunma imkanı sağlamasıyla da sektör açısından önem arz ediyor. Tüm ilgilileri bu önemli etkinlikte bizlerle birlikte olmaya davet ediyorum.” dedi.

İSDER’in altı yıldır destek verdiği CeMAT Avrasya Fuarı, bu sene de sektör tarafından büyük ilgiyle bekleniyor. İSDER’in 10 üyesi ile birlikte yer alacağı ve dört gün sürecek geniş katılımlı buluşma, altı ticari fuarın bir araya geldiği WIN EURASIA’nın bir parçası olarak hayata geçiriliyor. Geçen yıl 22 ülkeden bin 800’ün üzerinde katılımcıyı buluşturan WIN EURASIA Fuarı’nı, 146 ülkeden 75 binin üzerinde kişi ziyaret etmişti. Fuarda sergilenecek ürün grupları arasında kaldırma ve taşıma sistemleri, depolama ve yükleme, yönetim ve hizmet, toplama ve paketleme ile lojistik bilişimi alanlarına yönelik ekipman, cihaz, sistem ve yazılımlar yer alıyor.