Türkiye genelinde yaklaşık 10 milyon paletlik dolaşım ağı ve farklı illerde konumlandırılmış 16 servis merkeziyle hizmet veren CHEP, kiralama sistemi doğrultusunda ihtiyaç duyulan sayıda paleti, 72 saatte Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna ulaştırıyor. 

Bunge, Bizce Yağ, Oruçoğlu Yağ, Abalıoğlu Yağ, Aves, AAK Türkiye ve Turna Yağ ile iş birliği gerçekleştiren CHEP; 2009 yılından bu yana Türkiye pazarında hizmet veriyor. 

CHEP yeşil ve döngüsel ekipman yönetim modeli ve çevresel sürdürülebilirlik hedefleriyle öne çıkıyor.

ÜRÜNLER GÜVENLİ VE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE TAŞINIYOR

Palet kalitesine önem veren CHEP, servis merkezlerinde uyguladığı test programıyla darbe, basınç, titreşim ve çevre simülasyonlarından geçirerek palette ve üründe hasar riskini en aza indiriyor ve böylece ürünler güvenli, sorunsuz ve verimli bir şekilde müşteriye ulaştırılıyor. 

HEM ZAMANDAN HEM DE MALİYETTEN TASARRUF EDİLİYOR

CHEP sunduğu güvenli hizmetin yanı sıra maliyetlerinin de düşük olmasıyla dikkat çekiyor. Maliyetler yıllık olarak hesaplanıyor.  Zincir mağazalar ve bayilerle olan bakiye takibi ve mutabakat süreçlerini üreticilerin üzerinden alan CHEP, onların perakendecilerle daha sağlıklı ilişkiler de geliştirmesine olanak sağlıyor. 

CHEP Türkiye&Kuzey Afrika Bölge Direktörü Şafak Aktekin, CHEP'in ham madde taşınmasından ürünlerin mağazaya teslim sürecine kadar tedarik zincirinin her aşamasında ortaklarına sorunsuz hizmet sunduğuna dikkat çekti. CHEP'in Oruçoğlu Yağ, Bunge, Bizce Yağ, Abalıoğlu Yağ, Aves, AAK Türkiye ve Turna Yağ ile gerçekleştirdiği iş birliğini hatırlatan Aktekin, "İş ortaklarımıza bir paletten fazlasını sunuyoruz" dedi.