Sunduğu intralojistik çözümleriyle öne çıkan Lodamaster, e-ticaret sektörünün önde gelen firmalarından Hepsiburada’nın deposuna 7 bin karton/saat kapasiteli shoe sorterı ve dikey taşıma teknolojileriyle anahtar teslim bir çözüm sundu.

Siparişlerin hızlı bir şekilde toplanıp gönderilmesi ihtiyacı doğrultusunda harekete geçen firma, deponun iç lojistik için verimliliğini artırırken, izleme yeteneğinin de artırılmasına imkan sağladı.

TEKNOLOJİK BARKOD TARAMA SİSTEMİ

Sundukları çözüme ilişkin bilgiler veren Satış ve Pazarlama Müdürü İrfan Patoğlu, ürünlerin asma ve beton zeminlerden dikey ve yatay taşıma teknolojilerine sahip shoe sorterına gönderildiğini söyledi.

Birden fazla kargo firmasına göre sınıflandırma yapıldığını kaydeden Patoğlu, barkodları okumak ve alınan bilgilere göre paketleri ayırmak üzere beş farklı açıdan okuyabilen barkod tarama sistemini kullandıklarını kaydetti.

“VERİMLİLİĞİMİZİN ARTTIĞINI GÖRDÜK”

Gebze’de konumlanan 100 bin metrekare alana sahip depolarında 30 farklı kategoride 14 milyondan fazla ürünle müşterilerine hizmet sunduklarını belirten Hepsiburada Teknik ve İdari Hizmetler Müdürü Engin Darak, “Operasyon merkezimizde 7/24 hizmet verdiğimizden dolayı bizim için sorunlara anlık cevap alabilmek, anında çözüm bulabilmek çok önemli. Bu nedenle Lodamaster ne zaman ihtiyaç duysak, yanımızda olan çözüm ortağımızdır. Konveyör sistemi sayesinde verimliliğimizin arttığını gördük. Önümüzdeki dönemde de iş birliğimiz kapsamında teknolojik gelişmeleri birlikte yapmaya devam edeceğiz.” dedi.