Tedarik zincirinin her halkasında müşterilerinin taleplerine optimum çözümler geliştirip, yürüttüğü operasyonlarla müşteri ihtiyacına özel çözümler sunan Borusan Lojistik, Türk ihracatçısının ürünlerini Almanya ve İngiltere’ye taşımaya başladı.

Firma, söz konusu ülkelerde dünyaca ünlü bir e-ticaret sitesi üzerinden Türkiye’den satış yapanların, ilgili ülkelerdeki depolara ürün teslimatına ilişkin tüm lojistik servis ihtiyaçlarına yanıt vermeyi hedefliyor.

SIK PARSİYEL ÇIKIŞI YAPAN FİRMALARDAN OLACAK 

Borusan Lojistik, malzemelerin gideceği depolara uygun şekilde planlayacağı ve etkinliğini artıracağı parsiyel yüklerin, belirli günlerde Türkiye’den gümrük çıkış ve Almanya/İngiltere gümrük varışlarını da sağlayarak, projenin odağına aldığı e-ticaret sitesi için bu denli sık parsiyel çıkış yapan az sayıda firmadan biri olacak.

Müşteriler rezervasyon, fiyat alma, statü takibi işlemlerini web tabanlı portal üzerinden elektronik olarak halledebilecekler.

“B’YOL İLE ALMANYA VE İNGİLTERE’YE GÜVENLE ULAŞTIRILIYOR”

Firma, Almanya ve İngiltere depoları üzerinden FBA hizmeti almayı talep eden ve ülkelerdeki depolara ürünlerin ulaştırılmasını sağlayan B’yol uygulamasını hayata geçirdi.

Uygulama ile satıcıların ürünleri doğrudan teslim alınıyor, firmanın sağladığı güvenceyle Almanya ve İngiltere depolarına hızla ulaştırılıyor.

Ek olarak, teslimat randevu organizasyonu ileri tarihli randevular için planlanabilirken yurt dışı depolama, paletleme ve palet etiketleme işlemleri için güvenilir çözümler de sunuluyor.  

“MÜŞTERİLERİMİZE ÖNEMLİ AVANTAJLAR SAĞLIYORUZ”

Borusan Lojistik Hizmetleri Genel Müdürü Serdar Erçal, söz konusu iş birliği ile ilgili görüşlerini paylaştı.

MITSUBISHI FORKLİFT TÜRKİYE PAZARINA GİRİŞ YAPTI MITSUBISHI FORKLİFT TÜRKİYE PAZARINA GİRİŞ YAPTI

Bugüne kadar Türk e-ticaret pazarında kazandıklarını deneyimleri globalde de kullanmaya başladıklarını kaydeden Erçal, “Bundan böyle müşterilerimiz, yurt dışı gönderimlerini Borusan güvencesiyle yapabilecek. Ayrıca aldığımız ‘YYS’ sertifikası ve ‘İzinli Gönderici’ yetkisi ile müşterilerimize önemle avantajlar sağlarken tüm sürece bakıldığında sunduğumuz olanaklar ve kolaylıklar müşterilerimizin rakiplerinden daha önde olmalarına imkan sağlıyor.” şeklinde konuştu.

“ÖNCÜ ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Gerçekleştirdikleri önem taşıyan iş birliğinin firmalarının gerek e-ticaret alanında gerekse uluslararası pazarda büyüme stratejisi ile tam olarak uyuştuğunu vurgulayan Erçal, bundan sonrada sektördeki öncü ve inovatif çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.