Tahrik sistemleri uzmanı ABM Greiffenberger, intralojistiğin tüm alanları için tek durak komple ürün sağlayıcı olarak bu yıl online olarak düzenlenecek LogiMAT.digital fuarına katılacak.

FUARDA NELER SUNACAK?

sabit ve mobil uygulamalar için tahrik sistemleri geliştirir ve üretir. Müşterilerle yakın temas içinde, ilgili uygulamaya optimum şekilde entegre edilebilen özel modüler sistem çözümleri sunar. Entegre elektrikli direksiyona sahip güçlü TDH230 tekerlek hub tahriği olacak.

E-ticaret ve aynı gün teslimat için, malların hızlı hareketi her zamankinden daha önemli hale geliyor. Bu bağlamda, stok toplama kilit bir rol üstleniyor.

Malzeme taşıma ekipmanı, kaldırma ekipmanı ile forkliftler ve otomatik yönlendirmeli araçlar (AGV'ler) içeren, tamamen ve kısmen otomatikleştirilmiş lojistik tesisler devreye alınmıştır. Şirket, alternatif olarak on-grid veya batarya güç kaynağı için uygun sistem çözümleri sunar. Bunlar arasında motorlar, dişli kutuları, frenler ve invertörler bulunur. Invertörler ağa bağlanabilir ve Endüstri 4.0 ile ilgili olarak önem kazanmaktadır.

Firma, diğer ürünlerin yanı sıra, konteyner ve palet elleçleme ekipmanları için tahrik sistemleri sunacak. Ürün yelpazesi, enerji tasarruflu asenkron ve Sinochron motorları içerir. Helisel, paralel şaftlı ve doksan derece açılı dişli kutularının yanı sıra, merkezi ve merkezi olmayan invertörler de sergilenecek.

Müşteriler ayrıca, yüksek genel verimlilik ve uzun hizmet ömrü sunan kompakt KG serisi dişli kutusuna sahip bir Sinochron motoru aktif haldeyken gözlemleyebilecekler.

YENİ ÜRÜN: ELEKTRONİK KONTROLLÜ ZİNCİR VİNÇ

Firma, endüstri segmentindeki kaldırma ekipmanlarında, sürtünmeli kavramalar aracılığıyla yüksek verimlilik ve güvenilir aşırı yük korumasına sahip güçlü zincirli vinçler sunacak.

Entegre elektronik kontrol bu ürün segmentinde yenidir. Kaldırma ve indirme için temel sürüm, yürütme işlevini içerecek şekilde başka bir kartla tak ve çalıştır özelliği ile kolayca genişletilebilir. Fren kontrolü güvenli çalışma sağlar.

Firmanın çözümü özellikle uzun ömürlüdür - artık temas noktalarının aşınması meydana gelmez. Zincirli vinçler korozyona dayanıklıdır, sağlamdır ve aynı zamanda zorlu ortamlarda güvenilir şekilde çalışır. Yüksek kaliteli  helisel dişliler, sessiz çalışmayı sağlar ve böylece gürültü emisyonlarını düşürür. Müşteriler, kendi uygulamaya özel çözümlerini düzenlemek için sürücü uzmanının modüler kit tasarımından yararlanabilirler.

Şirket, özellikle otomatik güdümlü araçlarda kullanım için,  entegre elektrikli direksiyon ile de mevcut olan TDH230 tekerlek hub tahriğini sunacak.

Direksiyon işlemi için verimli bir AC motor kullanılır. Tahrik sisteminin, AGV'nize kolay montajı  için düşük bir ürün yüksekliği vardır. TDH230 kompakttır, dayanıklıdır ve AGV'lerin hassas ve güvenli manevraları için performans gösterir.

Genel olarak ABM, mobil sektör için modüler bir platform konseptine dayalı kuruluma hazır, tak ve çalıştır sistemler sunmaktadır. Frenler ve sensörler ile birlikte farklı motor teknolojileri ve dişli kutusu tasarımları kolaylıkla birleştirilebilir ve farklı araç tiplerine entegre edilebilir.

SİSTEM TEDARİKÇİSİ: İNTRALOJİSTİK İÇİN TEK ÇÖZÜM ORTAĞI

 Hem sabit hem de mobil uygulamalar için bir sistem tedarikçisi olan firma, müşterilerini geliştirmeden seri üretime kadar kapsamlı bir şekilde destekliyor ve her şeyi tek bir kaynaktan almalarını sağlıyor.

Kullanıcılar kapsamlı bir modüler sistem arasından seçim yapabiliyor.

Tahrik sistemleri uzmanı, uygun maliyetli ve hızlı bir şekilde uygulamaya özel uyarlamalar sağlıyor, sistem sorumluluğunu üstleniyor ve zorlu ve bireysel projeler için sistem entegrasyonunda destek sağlıyor.

Odak noktası maksimum müşteri faydası ve yoğun geliştirme faaliyetleridir. Bu durum, yüksek dinamik, sorunsuz çalışma ve güvenilirlikle karakterize edilen ve kolay kurulum için kompakt bir şekilde tasarlanmış güvenilir, dayanıklı ve emniyetli ürünlerle sonuçlanıyor.