Türkiye Otomobil Girişim Grubu’nun “Yeni Lige Yolculuk” sloganıyla Türkiye’de mobilite ekosistemini kurmak üzere çıktığı yolculukta, #YenilikteBenDeVarım diyenlerin sayısının 150 bin kişiyi aştığı bildirildi.

Bursa Gemlik’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 18 Temmuz’da temelleri atılacak Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un yeniliktebendevarım web sitesi üzerinden başlattığı kampanyasına katılarak, tarihi anın kalıcı parçası olmak ve yeniliğe yolculukta isminin yer almasını isteyenlerin sayısı kısa sürede çığ gibi büyüyerek 150 bini geçti. 

İSİMLER, GEMLİK’TEKİ TESİSTE KAPSÜLÜN İÇİNDE SAKLANACAK

Siteye girip adını yazdıranlar, adı ve altında #YenilikteBendeVarım etiketli bir sertifika ve iki farklı fotoğrafı indirerek sosyal medya hesaplarında paylaşabiliyor.

Etkinlik boyunca sitede toplanacak olan isimler, Gemlik’teki üretim merkezinde bir kapsül içinde saklanarak tarihe bir iz olarak kalacak.

Diğer yandan SUV ve Sedan tasarımları, AB’nin ardından şimdi de Çin Patent Kurumu tarafından TOGG adına tescillendiği, sırada yeni kıtaların olduğu ve yeni lige yolculuğun kıtalararası olarak devam ettiği belirtildi.