Bosch Rexroth A.Ş. 'nin Türkiye'deki güney ve güneydoğu bölge bayisi olan Hidropar Güney Hidrolik San. Tic. Ltd. Şti., Mekatronik alanında hidrolik, elektrikli tahrik ve kontrol sistemleri, pnömatik, montaj teknolojisi, doğrusal hareket ile proje ve sistem mühendisliği çalışmalarını yoğunlaşıp, müşterilerine ve genel olarak bölge endüstrisine güçlü stokları ve bayilik organizasyonlarıyla yedek parça ve sistem desteğini sağlıyor. 2015’de kurulan Hidropar Güney Hidrolik San. Tic. Ltd. Şti. , otomasyon teknolojileri alanında da faaliyet gösteriyor.

Hidropar Güney Hidrolik San. Tic. Ltd. Şti Şirket Müdürü Mehmet Kürümlüoğlu, ST Endüstri Medya’ya hedef sektörlerini, sundukları çözümleri ve gelecek dönem projelerini anlattı.

Hedef sektörlerinden bahseden Kürümlüoğlu, “Temsilciliğini yaptığımız başta Rexroth olmak üzere bir çok markanın ürünlerinin kullanılmadığı endüstriyel alan neredeyse yok. Sanayi olan her sektörde varız. Demir çelik başta olmak üzere iş makinaları, çimento, tekstil, gıda, havacılık, taşıma, elektronik ve beton santrallerine hizmet sunuyoruz.” dedi.

Genellikle endüstriyel makinalara entegre projeler talebi geldiğini dile getiren Kürümlüoğlu, yeni yatırımlara anahtar teslimi mekanik projeler yapmakta olduklarının da altını çizdi. “Temsil ettiğimiz markalarla, müşterimizin yedek parça taleplerine, güçlü stoklarımızla hizmet veriyoruz.” diyen Kürümlüoğlu, başarılı tedarikçi sınıfında, olmanın hedefleri arasında olduğunu dile getirdi.

SATIŞ SONRASI ÇÖZÜMLERDE 7/24 MANTALİTESİ

Sundukları hizmetlerin satış sonrası hizmetleri hakkında da bilgi veren Kürümlüoğlu, “Bu alandaki hizmetlerimizi hızlı ve çözüme dayalı olarak 7/24 mantığı ile sunuyoruz.” dedi. Temsil ettikleri markaların ürünlerinin satışlarının ardından gelen dönüşlerin probleme değil teknik destek temeline dayandığının altını çizen Kürümlüoğlu, bu durum karşısında da eğitimlerinin sürekli olarak güncel tutulmasına özen gösterdikleri çalışma arkadaşlarının desteği ile hizmet verdiklerini belirtti. 

GÜÇLÜ STOK HIZLI ÇÖZÜM

Ürün gamlarındaki genişliğin yanı sıra stoklarının da oldukça güçlü olduğunu söyleyen Kürümlüoğlu, “Tüm bunların yanı sıra güçlü finansal yapımız sayesinde müşterilerimize uygun fiyatlar da sunabiliyoruz.” dedi. Anahtar teslim projeleri hakkında da yorumda bulunan Kürümlüoğlu, bu tip projelerde en küçük detaya bile dikkat ederek çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizdi. Kürümlüoğlu “Gerçekleştirdiğimiz titiz çalışmalarla tamamladığımız anahtar teslim projelerimiz sayesinde müşterilerimiz, tek noktadan bütün çalışmayı yürütebiliyor.” dedi. 

ENDÜSTRİ 4.0’A YOĞUNLAŞACAĞIZ

Gelecek dönem hedeflerinden bahseden Hidropar Güney Hidrolik San. Tic. Ltd. Şti. Şirket Müdürü Mehmet Kürümlüoğlu “Elektrifikasyon ve Endüstri 4.0 devriminin getirdiği yeniliklere yoğunlaşacağız.” dedi. Bunun dışında hali hazırda ihracatlarının olduğunu söyleyen Kürümlüoğlu, yeni yatırıma her zaman hazır olduklarının da altını çizdi. Tüm bunların yanında yetişmiş personel sıkıntısı çekmekte olduklarını da sözlerine ekleyen Kürümlüoğlu son olarak “Müşterilerimizin talepleri yeni yatırımlarımızda en büyük rehberimiz olacaktır.” açıklamasında bulundu.