Kompresör üretimindeki başarısı ile adından söz ettiren Lupamat kompresör, geniş ürün yelpazesi ve farklı ihtiyaçlara özel sunduğu çözümleriyle müşterilerine artı bir avantaj sağlıyor. Markanın çalışmalarını ve sunduğu çözümleri, Firma Satış Müdürü Tolga Kaynar ile konuştuk.

Lupamat makina, hangi sektör ve alanlarda müşterilerine çözüm sağlıyor?

Lupamat olarak sahip olduğumuz geniş ürün gamıyla tekstil, otomotiv, gıda/içecek, demir çelik, ilaç sanayi, sağlık ve raylı sistemler gibi birçok farklı sektöre hizmet vermekteyiz.
Ürün gamımızda; pistonlu ve vidalı, yağsız pistonlu ve scroll, magnet motorlu vidalı, (40 bar) Booster, yol yardım araçları için tasarlanan benzin motorlu, Türkiye'de bir ilk olan pet sektörüne özel yağsız yüksek basınç (40 bar) kompresör üretimlerimiz mevcut. Bunların yanı sıra hava kurutucular, basınçlı hava tankları, azot ve oksijen jeneratörleri ile birlikte değişiklik gösterebilen ekipmanlarımız bulunmakta.

2019 yılında kompresör alanında sektöre sunacağınız yeni ürünler nelerdir?

Geçtiğimiz yıl üretimi tamamlanarak testlerden geçen ve uzun süredir sorunsuz olarak çalışan raylı sistem kompresörlerimizin farklı güç ve kapasitelerdeki modellerini sektörün hizmetine sunacağız. Bunun yanı sıra prototip olarak üretilen ve yıl sonuna doğru piyasaya sunacağımız farklı ürün gruplarımız bulunmaktadır.
 

Röportajın tamamını ST Ağır Sanayi Çözümleri dergimizin gelecek ayki sayısında okuyabilirsiniz.