İspanya’nın Madrid kentinde 12 – 14 Mart tarihleri arasında düzenlenen, havacılık ve uzay sanayi konularının işlendiği World ATM Congress 2019’a katılan Onur A.Ş, kongredeki tek Türk şirket oldu ve yoğun ilgi gördü.

Ana kontrat yönetimi, yazılım geliştirme, entegrasyon, teknik destek, entegre lojistik desteği, dizayn ve üretim, eğitim, satış sonrası destek, danışmanlık, Ar-Ge desteği, güvenlik ve çevre yönetimi ile deneme ve test konularında hizmet veren Onur A.Ş, birçok B2B görüşme yaparak, kongreyi oldukça verimli bir şekilde tamamladı.

Oldukça geniş bir ürün yelpazesi bulunan Onur A.Ş, yoğun ilgi gören World ATM Congress’teki stantlarında bu yıl 3 ürününü öne çıkarttı. ED-137B Uyumlu IP Tabanlı Ses İletişim ve Haberleşme Sistemleri (IP VCS/VRS), Hava Trafik Kontrol Yönetim Çözümleri (Mobil Hava Trafik Kontrol Kulesi) ve İnsansız Hava Araçlarına Yönelik Ses Haberleşme Çözümleri ile kongrenin en çok öne çıkan isimlerinden olan Onur A.Ş’nin yetkilileri, Katar’dan Etiyopya’ya, Malezya’dan Hindistan’a kadar farklı coğrafyalardan ülkelerin heyetleri ile planladıkları görüşmelerde, haberleşme çözümlerine ilişkin tanıtımlar yaptılar.

KLASİK VE MODERN İÇİÇE 

Onur A.Ş tarafından üretilen EUROCAE ED-137 B uyumlu IP VCS/VRS sistemleri, düşük maliyetle, mevcut telsiz/telefon sistemlerinin kullanılabildiği, operatör hareketlerinin ve iletişim bilgilerinin izlenebildiği, etkin bir haberleşme yönetimi ve komuta-kontrol mimarisi sunuyor. Bir anlamda; modern iletişim sistemleri ile klasik sistemlerin birlikte çalışmasına olanak sağlayan bu sistemler, kullanıcısına tüm sivil ve askeri hava trafik yönetimi ve hava sahası kontrolü ihtiyaçları için kullanıcı dostu ara yüzler ile maliyet etkin çözüm sunuyor. 

ONUR A.Ş HAKKINDA

Onur A.Ş, ana kontrat yönetimi, yazılım geliştirme, entegrasyon, teknik destek, entegre lojistik desteği, dizayn ve üretim, eğitim, satış sonrası destek, danışmanlık, Ar-Ge desteği, güvenlik ve çevre yönetimi ile deneme ve test alanlarında IP tabanlı ses iletişim sistemleri, telsiz IP çevirici, kripto IP çevirici, kablosuz dahili işletim sistemleri, mobil hava trafik kontrol kulesi ve entegre gemi içi iletişim sistemleri ile hizmet veriyor.