Öncü mermer şirketlerinden olan Demmer Mermer, İzmir’de 27-30 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleşen Marble İzmir Fuarı’na katıldı. Yoğun ilgi gören firma, Demmer ve Emin Demirel Mermer markalarıyla bünyelerindeki tüm ürün gruplarını fuarda sektörün profesyonellerine tanıttı. 

Son 20 yıldır her sene Marble İzmir Fuarı’na aralıksız katılım gösteren Demmer Mermer, sekiz aktif ocağı ve üç mermer fabrikası ile dünyaya doğal zenginlikler gönderiyor. Fuar kapsamında, işlenmiş ve blok doğal taşları ziyaretçilerin beğenisine sunan firma, globalde fazlasıyla ilgi gören Gri Emperador, Muğla ilinden çıkan Beyaz Dolomit ve Denizli Traverten ürünleriyle büyük ilgi gördü ve tam not aldı. 

Fuarda gördükleri yoğun ilgi ve firmaca hedefleri hakkında konuşma yapan Demmer Mermer Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Demirel, oldukça yoğun bir fuar geçirdiklerini söyledi. Marble İzmir’e iki markalarıyla birden katılmalarının, tüm ürün gruplarını sergilemek anlamında oldukça güzel sonuçlandığının altını çizen Demirel, aynı zamanda son teknoloji ile tasarladıkları makinalarıyla da fuarda yerlerini aldıklarını sözlerine ekledi. “Sektörde farklılaşmayı Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarının sağladığının bilincindeyiz.” diyen Demirel, bu motto ile çalışmalarının temeline inovasyon ve Ar-Ge’yi yerleştirdiklerinin de altını çizdi.