ABD’nin en prestijli ürün kalite ve güvenliği sertifikası olarak tanımlanan UL sertifikasını kısa süre önce alan Teksan Jeneratör, bu özellikteki ürünleriyle ABD’de pazar payını artırmayı hedefliyor. 
Enerji sektörünün yakından takip ettiği,  dünyanın pek çok bölgesinden binlerce katılımcı ve ziyaretçiyi buluşturan Power-Gen Fuarı, bu yıl da çok hareketli geçti. 
Orlando’da düzenlenen, enerji ve elektrik alanında sektörün en büyük organizasyonlarından Power-Gen International 2018 Fuarı'na katılan Teksan Jeneratör, fuarın en iddialı firmaları arasında yerini aldı. UL sertifikalı ürünlerini sergileyen Teksan, ziyaretçi ve katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştı. 

ODAĞI ABD PAZARI OLDU

2018 yılı içinde dünyanın en köklü ürün sertifikasyon kurumlarından UL tarafından yapılan tüm kalite ve güvenlik testlerini başarıyla geçip UL sertifikası sahibi olmayı başaran Teksan,  kaliteli üretim anlayışı ve yetkin satış sonrası hizmetleri ile Amerika’da pazarından aldığı payı artırmaya odaklandı. Kesintisiz güç çözümlerini, İstanbul ve Kocaeli Serbest Bölge’de yer alan fabrikalarında  üreten marka, ürünlerini 130’dan fazla ülkeye ihraç ediyor.