Sektörünün köklü markaları arasında yer alan Yünel Elektromekanik, geniş ürün gamı ile yalnızca yurt içindeki değil yurt dışındaki tesislerin de öncelikli tercih ettiği bir marka. Çok sayıda sektöre hitap eden 12 farklı grubunda üretim gerçekleştiren firmanın hizmetini verdiği ürünlerden biri de Tam Otomatik Silo Seviye Ölçer. 
Uzun yıllara dayana tecrübesi ile bugüne kadar birçok önemli çalışmaya ve patentli ürünlere imza atan markanın geliştirdiği Tam Otomatik Silo Seviye Ölçerin özellikleri ile tesislere avantaj sunuyor. 
Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001-2000 belgesine sahip olan firmanın Tam Otomatik Silo Seviye Ölçerinin en önemli özelliklerinden biri 4,3” Renkli dokunmatik ekran sayesinde kontrol ve erişimlerinin kolayi okunabilir ve anlaşılır olması. 
Kullanıcısına otomatik ve manuel seçilebilir çalışma modu sunan Otomatik Silo Seviye Ölçerin, saat ve dakika olarak çalışma periyodu ayarlanabiliyor. Aynı ekranda silo doluluk ve boşluk değerini okuyabilme özelliğine sahip olan ürün, pilot gövde üzerinde oluşan hataları ekranda renkli uyarı olarak görebiliyor. 

TEK TUŞLA ULAŞIM KOLAYLIĞI

Ayrıca Otomatik Silo Seviye Ölçer, ölçüm anında ağırlık yönü ve en son ağırlık mesafesini ekrandan takip edebiliyor. Tek tuşla ulaşılabilen ayarlar ekranından dokunmatik olarak her türlü ayarlarının kolaylıkla yapılabildiği Otomatik Silo Seviye Ölçer, dijital algoritmaları ile analog veya manuel ayarlara ihtiyaç duymuyor. 
Olaylar ekranında cihazın çalışmasıyla ilgili ve bilgiler, hata ve uyarılar takip edilebildiği gibi; Ethernet VNC bağlantısıyla bilgisayar, cep telefonu, tablet gibi cihazlardan takip edilebilerek sistem ayarları yapılabilir ve çalıştırılabiliniyor. Otomatik Silo Seviye Ölçer, ayarları yapıldıktan sonra pilot gövde pano sisteme bağlı olmasa bile son ayarlarında daimi olarak çalışmaya devam ediyor. 

4-20mA. analog bağlantısı pilot gövde üzerinde olan ürün, pano bağlantısı olmasa bile ölçüm sonuçlarını PLC’ye gönderebiliyor.