Demir çelik endüstrisinde sürekli döküm ve haddeleme işletmelerine özel rulman çözümleri sunan NTN – SNR bu tesislere özel şartlarla başa çıkmayı kolaylaştırıyor.  

SÜREKLİ DÖKÜME ÖZEL RULMANLAR

Sürekli döküm merdanelerinin sabit, serbest ve ara yatakları için üretilen NTN-SNR rulmanları, bu ekipmanların çok yüksek yük ve sıcaklık koşullarıyla başa çıkmasını mümkün kılar. NTN-SNR, kaçıklıkları karşılama fonksiyonlu silindirik makaralı rulmanlar, 2 parçalı silindirik makaralı rulmanlar, SRB ULTAGE® (oynak makaralı rulmanlar - keçeli versiyonu da dahil) ve özellikle yüksek sıcaklık, yük ve kirlilik gibi zorlu şartlara yönelik SRB ULTAGE® EE'yi sunmaktadır.

HADDELEME RULMANLARI

NTN-SNR, haddeleme işleminin güvenlik gereksinimlerini karşılamak amacıyla, iş ve destek merdaneleri için dört sıralı silindirik makaralı ve 4 dört sıralı ULTAGE® konik makaralı rulmanları geliştirdi. Dört sıralı ULTAGE® konik makaraları rulmanların keçeli versiyonu, ölçüsel değişikliğe gereksinim olmadan son derece kirli ortamlarda 3 kat daha uzun ömür sağlayabilir . Aynı zamanda beklenmeyen rulman arızalarını önleyen ve rulman bakım döngüsünü %50 oranında azaltan özel bir anti-korozyon kaplaması olan Rust Guard TM işlemi de bu rulmanlara uygulanabilir. NTN-SNR, Sendzimir tipi soğuk hadde tezgahları için özel olarak daha yüksek yük taşıma kapasitesi ve daha fazla rijitlik amacıyla daha kalın dış bileziklere sahip rulmanlar da sunmaktadır. Keçeli versiyonun ve düşük viskoziteli özel greslerin kullanımı merdanelerin servis ömrünü optimize etmeyi mümkün kılar.