İZMİR (AA) - SOCAR Türkiye'nin bir iştiraki olan STAR Rafineri, Aliağa Devlet Hastanesi'nin acil servisine tıbbi ve elektronik cihazlar ile mobilya desteği sundu.

Konuyla ilgili olsrak STAR Rafineri tarafından yapılan açıklamada, şirket tarafından, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Aliağa Devlet Hastanesinin acil servisine bağış yapıldığı açıklandı.

Açıklamada, hastane acil servisinin genişletilmesine yönelik çalışmalar çerçevesinde ihtiyaç duyulan elektrokardiyografi (EKG) cihazı, acil müdahale ve travma sedyeleri, bilgisayar, hasta takip monitörleri gibi tıbbi ve elektronik cihazlar ile mobilya ve diğer eşyaların, STAR Rafineri tarafından temin edildiği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine başvurulan STAR Rafineri Genel Müdürü Mesut İlter, Aliağa'da faaliyet te bulunan bir şirket olarak bölgenin ihtiyaçlarını önemsediklerini ifade etti.

Öncelikli olarak sağlık ile eğitim alanlarında topluma değer katmak maksadıylakurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları önemsediklerini dile getiren İlter, yapılan çalışmaların, iş süreçlerinde de uyumlu olacak şekilde paydaşların gereksinimlerine uygun bir şekilde panlandığınınaltını çizdi.