Ülkemizin araç üstü ekipman pazarının zirvedeki isimlerinden ve Ege Bölgesi’nin en güçlü firmalarından biri olan Katmerciler, geçtiğimiz günlerde Türkiye Hazır Beton Birliği bünyesinde gerçekleştirilen Beton İzmir 2018 Fuarı'nda boy göstererek, hem beton hem de inşaat piyasasında yer alacak araçlarını sektörler tanıştırdı. Aynı zamanda düzenlenen fuarda, taşınan tehlikeli maddelerin güvenli şekilde ulaşımının sağlanması için Avrupa standardı haline gelen ADR’li tankeri ile alüminyum silobasını tanıttı. Katmerciler şirketinin direkt olarak pazara yönelik sunduğu ürün yelpazesinde tanker ve silobasın yanı sıra damper, transmikser ve vinçler de bulunuyor.

HEM MUAYENE HEM ÜRETİM

Katmerciler firmasının inşaat pazarına yönelik sunduğu ürün gamının içerisinde ayrıca su tankeri, su tanker treyleri, akaryakıt tankeri, akaryakıt tanker treyleri yanı sıra damper ve damper treyleri de yer alıyor. 2016 ve 2017 senelerinde toplamda 159 akaryakıt tankeri, 122 damper, 39 silobas, 119 su tankeri üretimi gerçekleştiren Katmerciler, alanının en başarılı ve güçlü şirketlerinden biri olarak adını sektöre altın harflerle yazdırmış oluyor.

1985 senesinde araç üstü ekipman şirketi olarak faaliyet göstermek amacı ile kurulan Katmerciler, aynı zamanda tehlikeli madde taşıması yapan araçların muayene istasyonunu da kurup aktif hale getirdi. ADR’li tankerlerin de dahil olduğu neredeyse 30 ayrı tip ekipman üretimi sayesinde pazarın en büyük ürün yelpazesine sahip firması olduklarını söyleyen Katmerciler İcra Kurulu Başkan Vekili Furkan Katmerci, muayenesini üstlendikleri araçların aynı zamanda üretimini de üstlendiklerini açıkladı.