Renault Trucks, sınırlı sayıda ürettiği en yeni ürünü uzun yol modeli Renault T Sport Racing Yüksek Kabin için Renault Sport Racing ile işbirliğine gitti. Özel donanıma sahip araçlar, Renault Trucks'ın Bourg-en-Bresse’de yer alan merkezinde meydana getiriliyor. Aynı zamanda bu seri önceki Renault Trucks araçlarında olduğu gibi Fransa'da Garantili Üretim sertifikasına da sahip.

Görünümü sportif olan bu sınırlı sayıdaki özel seri tüm özellikleriyle de mükemmeli çağrıştırıyor. Serinin sembolü haline gelen ikonik rengi Sirius sarı ile Renault Sport modellerinin grafik kimliğini meydana getiren sarı ve siyah çizgileri dikkatleri üzerine çekiyor.

Araçın farklı yerlerinde kullanılan iki renk, dinamik bir görünüm kazandırıyor. Yanı sıra sportif bir görünüm profili, Renault T Sport Racing Yüksek Kabin'in yan aynaları, eşkenar dörtgeni ve radyatör ızgarasının siyah boyası ile desteklendi.

Yan deflektörlerinde sarı-siyah çizgilerin yer aldığı araçların plakaları da siyah renkte tasarlandı.

Çekicinin ise ayrıca tasarlanan kabini özelleştirildi. Üst bölümünde ve dış kısmına uyum sağlayacak şekilde kabinde de sarı ve siyah yer aldı. Recaro® koltukları ile direksiyon, sarı dikişli siyah deri ile kaplanırken; ranza ve paspasta kullanılan sarı dikişler görünümü tamamladı. Emniyet kemerinde sarı kılıf bulunurken aracın panoramik gösterge panosu, karbon cilalı tasarlandı. Vantilatörler ise yine sportif tasarımı desteklemek amacıyla sarı renkte yapıldı. le çevrelendi.

Rahatlık, kullanım keyfi ve yüksek performansı sunan Renault T Sport Racing Yüksek Kabin çekici; düz zeminli olmasının yanı sıra 13 L 520 bg motor ve Optidriver otomatik şanzıman özelliklerine sahip.