10-12 Mayıs tarihleri arasında devam edecek Rail Indusrty Show’da; Ankara Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Odası, DTD Demir Yolu Taşımacılığı Derneği, Raylı Sistemler Derneği (RAYDER), ARUS, UTİKAD ve Eskişehir Sanayi Odası, etkinliği destekleyen kurumlar arasında yer alıyor.  Fuar, demiryolu endüstrisi ile ilgili sektörün tüm paydaşlarını bir araya getiriyor.

İHRACATIN METALİK YILDIZI ADÖKSAN CEO’SU AJDA ŞENER OLDU İHRACATIN METALİK YILDIZI ADÖKSAN CEO’SU AJDA ŞENER OLDU

Uluslararası demiryolu sektörünün kamu ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçlayan Rail Industry Show, Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı ve Zirvesi bugün başladı. 
15 ülkeden 100 yerli ve yabancı firmanın katılımıyla gerçekleşen fuar, aynı zamanda yeni iş bağlantılarının kurulması, mevcut iş ilişkilerinin geliştirilmesi ve yeni anlaşmaların yapılması için de zemin oluşturuyor.

Demiryolu taşımacılığında faaliyet gösteren Türkiye’den ve dünyadan altyapı, üstyapı, çeken çekilen araç üreticileri, teknoloji, güvenlik, elektrifikasyon, sinyalizasyon ve IT firmalarının yanı sıra hafif raylı sistem üreticileri Rail Industry Show’da bir araya geliyor. 

RAYLI SİSTEMLER FİNANSMANI ZİRVESİ’ 2022

Fuarla eş zamanlı olarak düzenlenen, RISFinance Summit’22 Raylı Sistemler Finansmanı Zirvesi; banka ve fon yöneticileri, yabancı hükümet temsilcileri, yerel yönetimler, proje danışmanlık, sigorta ve hukuk şirketlerini bir araya getiriyor.
Ücretsiz davetiye almak için; www.railindustryshow.com