Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektöründe dünya çapında birinci sırada sayılan Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Türkiye Prysmian Kablo, 5 – 7 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen, alanının en büyük ve en önemli fuarı olarak kabul edilen Dubai Middle East Electricity Fuarı’na katıldı. Elektrik, elektronik, enerji ve aydınlatma alanlarında uzman firmalarla bir araya gelen Türkiye Prysmian Kablo, fuarda büyük ilgi gördü. Dubai Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi`nde düzenlenen fuarda katılımcı olarak yer alan firmanın yetkilileri, iş ortaklarını da ziyaret etti. Güncel çalışmaları yerinde takip eden Türkiye Prysmian Kablo yetkilileri, verdikleri “Dikkat! Her Solar (PV) Kablo Aynı Değildir…” adlı seminer ile de doğru kablo seçimi hakkında katılımcılara bilgilendirdi.

DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

“Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” mottosu ile çalışmalarını yürüten Türk Prysmian CEO’su Erkan Aydoğdu, fuarda yaptığı açıklamada dünyanın en önemli güç ve enerji fuarlarından biri olarak nitelendirdiği Dubai Middle East Electricity Fuarı’nda yer almaktan ötürü mutluluk duyduğunu ifade etti. Uluslararası platformdaki ve Ortadoğu pazarındaki markalar ile bir araya geldiklerini vurgulayan Aydoğdu, deneyimlerini, Prysmian Group’dan aldıkları destekle katılımcılara aktardıklarının altını çizdi. Aydoğdu verdikleri seminerde, “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” mottosu kapsamında enerji sektörünün, Türkiye’de çok daha iyi noktalara gelmesi hedefiyle sürdürdükleri çalışmalarından bahsettiklerine de değindi. Aydoğdu son olarak, yer aldıkları prestijli projelerle ilgili de katılımcılara bilgi verdiklerini ve Türkiye’yi en güzel şekilde temsil ettiklerini sözlerine ekledi.

İLİŞKİLER GÜÇLENDİRİLDİ

Ar – Ge çalışmaları ve yatırımlarını katılımcılarla paylaşan Türk Prysmian yetkilileri ilişkilerini güçlendirdiklerini belirtti. Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Prysmian Kablo Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Tamer Yavuztürk, Aydınlatma, enerji, elektronik ve elektrik alanlarında küresel ölçekte öne çıkan markalarla bir araya geldiklerini söyledi. Fuar kapsamında iş ortaklarını ziyaret etme şansı yakaladıklarını da belirten Yavuztürk son olarak, Prysmian Group içerisinde öne çıkmalarını sağlayan başarılı çalışmalarını anlattıklarını ve ilişkilerini güçlendirdiklerini de sözlerine ekledi.