Endüstriyel otomasyon alanında 2006 yılından beri Gebze – Kocaeli’nde faaliyet gösteren SGS Automation & Drives’ın Satış Koordinatörü Saadettin Yeşil, yaptığı açıklamada hem firmaları bazında 2018 yılını değerlendirdi hem de şu anki iş gündemlerini anlattı. 

2018 yılını firmaları bazında “Geçtiğimiz gönem bizler için bir önceki döneme göre daha olumlu ve verimli geçti.” diyerek değerlendiren Yeşil, şu anki projeleri için ise “Halihazırda anahtar teslim olarak üstlenmiş olduğumuz 2 adet Demir-Çelik tesisi projemiz devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

İLK PROJE: KARDEMİR

Şu anda üzerinde çalıştıkları projeler hakkında açıklama yapan SGS Automation & Drives Satış Koordinatörü Saadettin Yeşil, ilk olarak yakın tarihte açılışının yapılması planlanan Kardemir Karabük Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş. Fabrikası’ nın 120 Ton/Saat kapasiteye sahip olan 3. Pota Ocağı Elektrik Seviye - 1 ve Seviye - 2 otomasyon sistemleri imalatı, yazılımı ve devreye alma işlemleri olduğunu belirtti.

İKİNCİ PROJE: KOMPLE ÇELİKHANE

Üzerinde çalıştıkları ikinci proje hakkında da bilgi veren Yeşil, imalatları halen devam etmekte olan Mescier Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş. Firması’na anahtar teslim olarak yapılan ‘Komple Çelikhane Projesi’ olduğunu söyledi. Bu projedeki elektrik ve Seviyelerin 1. ve 2. seviyelerde olduğunu kaydeden Yeşil, aynı zamanda projenin otomasyon sistemleri imalatı, yazılımları ve devreye alma işlerini de gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi. 

SGS Automation & Drives Satış Koordinatörü Saadettin Yeşil son olarak, bahsi geçen tüm bu projeler haricinde halihazırda devam eden irili ufaklı alüminyum döküm, boya üretim tesisleri ve kağıt üretim tesislerine ait projelerinin devam ettiğini söyledi.