Okyanus Teknoloji, gerçek zamanlı konum belirleme sistemi Wipelot ile arama, üretim ve saha çalışmalarının bulunduğu ham petrol ve doğal gaz sektöründe işletmelerin ihtiyaçlarına odaklanarak işletmedeki personel ve iş makinasından ürünlere ve ortam değerlerine kadar anlık takibini gerçekleştiriyor.

İşçinin bulunduğu bölgeyi merkeze aktararak işçiye müdahale süresinin kısalmasını ve çalışma ortamını tekrar güvenli hale getiren gerçek zamanlı konum belirleme sistemi, ham petrol ve doğal gaz sektörü açısından kilit önem taşıyan iş ortamının nem, sıcaklık ve gaz gibi değerlerinin artması ya da azalması halinde anında iletiyor.

BİLGİLERİ ANLIK RAPORLUYOR, UYARI SİNYALİ VERİYOR

Personel yaka kartı ürünü sayesinde daha güvenli ve verimli çalışma ortamına olanak tanıyan Wipelot, ayrıca kaza anlarında ilgili birimlere uyarı sinyali iletiyor.

Çalışanın konum ve acil durum bilgilerini toplayarak merkeze gönderen ürün, üzerinde bulunan yardım çağrı butonuyla acil durum bilgisini, hareketsizlik algılama donanımı ile de hareketsizlik, düşme ve konum bilgilerini anlık raporluyor. 

İŞGÜCÜ VE ZAMAN KAYIPLARINI ÖNLÜYOR

Kesintisiz ve gerçek zamanlı 7/24 çalışan sistem, işçi veya ekipmanın hangi bölgede, ne kadar süre çalıştığını tespit ederek işçi performans değerlendirmelerinde kullanılacak verileri topluyor ve böylelikle işgücü ve zaman kaybını önlüyor.