İSTANBUL (AA) - OPPO, yeni Reno2 serisini ve özelliklerini Londra'da gerçekleştirdiği etkinlikte tanıttı.

OPPO tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, etkinlikte iki yeni modelini sergileyen marka, aynı zamanda Avrupa pazarına yönelik  büyüme planlarını da paylaştı.

OPPO Global Başkan Yardımcısı Alen Wu, OPPO ürünlerindeki kamera ve tasarım alanlarında gerçekleştirdikleri yenilikler sayesinde Avrupa pazarında istikrarlı bir şekilde büyüdüklerin ifade etti.

Reno2 serisinin oluşturulmasını sağlayan yenilikler, görsel etkileşim, fotoğrafçılık, eğlence ve sosyal deneyimler açısından kullanıcıların yaratıcılığını farklı bir boyuta taşımasını sağlıyor. Yeni seri, ilk defa dörtlü kamera kurulumunun yanı sıra fotoğraf ve video amacıyla 5x Hibrit Zoom, Ultra Gece Modu, Ultra Video Sabitleyici, Ultra Geniş Açı özellikleri ile geliyor. Reno2 serisi, kullanıcıların dünyayı adeta yaratıcı bir stüdyo gibi kullanarak istedikleri yerde ve zamanda mükemmel görsel içerikler yakalamalarına imkan sağlıyor.

Reno2, 48MP Ultra Net Ana Kamera, 13MP Telefoto Lens, 8MP Geniş Açı Lens ve 2MP Mono Lens özelliklere sahip.

OPPO ayrıca odak uzunlukları arasında geçiş yapmak amacıyla “Fusion Imaging” teknolojisini kullanan 5x Hibrit Zoom ve 20x Dijital Zoom özelliklerini geliştirdi. Reno2 Z’de ise 48MP Ultra Net Ana Kamera, 8MP Geniş Açı Lens, 2MP Mono Lens ve 2MP Portre Lensi bulunuyor.

OPPO, video deneyimini daha da sağlamlaştırmak amcıyla SOLOOP adlı bir video düzenleme ve paylaşma düzenleyicisi sunuyor. SOLOOP özelliği, kullanıcıların oluşturdukları görsel içeriği verimli ve profesyonel bir şekilde düzenlemesine olanak sunuyor.