Ana faaliyet konusu endüstriyel alanlar olan Batıbant, malzeme naklinde kullanılan kauçuk konveyör bantlar ve metal ürünlerinin imalatı ve ticaretini sağlıyor. Balıkesir’de kurulduğu günden bugüne montaj ve revizyon, tesislere bant ekleme hizmeti ve satış sonrası servis desteği konularında çözümler sunan Batıbant, konveyör ruloları, PVC bant çeşitleri, kauçuk beyaz ve düz bantlar ile boru tipi banttan bandobur elevatör banda kadar olan ürünleriyle de birçok sektöre hitap ediyor.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 21 – 24 Mart tarihleri arasında gerçekleşen REW İstanbul Uluslararası Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı’na katılan Batıbant, ST Endüstri Medya’ya iş gündemlerini anlattı. B2B görüşmelerin sıkça yaşandığı ve oldukça ilgi gördükleri stantlarında gerçekleştirilen söyleşide Batıbant Satış ve Pazarlama Müdürü Şenol Uluşan, önceliklerinin maden sektörü olduğunun altını çizdi. Kömür madenleri başta olmak üzere yığın malzemenin transferi için gereken tüm alanlarda özellikle fiyat performans açısından sıkça tercih edilen konveyörlerin tüm ekipman ve bant sistemlerinin tedariğini, bunun yanı sıra teknik işlemlerini de yaptıklarını söyleyen Uluşan, 15 kişilik teknik ekiplerinin 7 gün 24 saat hizmet verdiklerinin de altını çizdi.

“DEVLETİN TERCİH ETTİĞİ DURUMDAYIZ”

Kurumsal firmalarla yıllık bazda çalışmayı tercih ettiklerini belirten Uluşan “Çok büyük ölçekte bir firma olmamamıza karşın devlet kurumları tarafından bile tercih edilir durumdayız.” dedi. Bu başarının temel sebebinin hizmet kalitelerinin yüksekliği ile doğru orantıda olduğunu dile getiren Uluşan, satış sonrası servis hizmet süreleri hakkında da “Türkiye’nin her yerine hizmet veriyoruz. Çalışma sistemimiz 7 gün 24 saat anlayışı ile sürdürülüyor. En fazla iki gün içerisinde satış sonrası hizmet ekibimiz sorun çıkan yerde oluyor.” dedi.
Batıbant, REW İstanbul Uluslararası Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı’nda 24 Mart 2019 Pazar günü 17:00’a kadar 8.Hall I – 22 standında müşteri istek ve taleplerine çözüm sunan hizmetlerini anlatmaya devam edecek.