NTN-SNR‘nin geniş kapsamlı ürün yelpazesi, kurulumdan bakıma kadar çelik üretim sürecinin tamamını kapsıyor. NTN-SNR, demir çelik sektöründeki tecrübesini müşterilerinin hizmetine sunuyor. Hammaddelerin hazırlanmasından nihai ürün elde etme hatlarına kadar, çelik imalatı sürecinin her aşamasında NTN-SNR kullanıcılarına en büyük destek oluyor.   

DEMİR ÇELİK ENDÜSTRİSİNE YÖNELİK RULMANLAR İLE DOĞRU TERCİHTİR?

Uzmanlardan oluşan bir ekip, ihtiyaçlara uygun yenilikçi çözümleri belirlemede yardımcı oluyor ve tavsiyelerde bulunuyor.

•    Kurulumdan bakıma kadar tüm aşamalarda maliyetlerin optimize edilmesini sağlar
•    Çelik endüstrisine yönelik doğru ürünler sunarak ekipmanlarınızın ömrünü uzatır
•    Bakım sürelerini azaltır: Bakımlar arasında geçen sürenin en az yüzde 50 daha uzun olmasını sağlar

PERFORMANS, GÜVENİLİRLİK, HASSASİYET

NTN-SNR'nin çelik endüstrisi için özel olarak geliştirilen ürün grubu, ihtiyaçlara en uygun çözümleri üretebilmek amacıyla spesifik gelişmeleri standart unsurlarla birleştirir. Marka, hammaddelerin hazırlanmasından çelik dökümüne kadar tüm aşamalarda karşılaşılan vibrasyon ve kirlenme gibi zorlu ortam koşullarına dayanacak şekilde dizayn edilmiş rulman üniteleri, yataklı rulmanlar ve plummer bloklardan oluşan komple bir ürün yelpazesi sunuyor.  Bu grubu tamamlayıcı olarak konvertörler ve taretler için geliştirilen tek ya da iki parçalı çok büyük boyutlardaki oynak makaralı rulmanlar da sunuluyor.

GÜVENİLİRLİK: PAZARDAKİ EN YÜKSEK YÜK KAPASİTESİ

NTN-SNR’nin demir çelik endüstrisine yönelik ürünleri, sürekli dökümün zorlu gerekliliklerine, çalışma yüklerine ve sıcaklıklara karşı dayanıklılıkları ile tanınmaktadır. Sabit taraftaki rulmanlar söz konusu olduğunda,  ULTAGE® ürün grubu demir çelik endüstrisi için bir referans noktasıdır. Orta ve oynar tarafta ise NTN-SNR kendi orijinal dizaynını sunmaktadır.