Polymak, 2018 yılında pek çok yeni ürünü ile “Single Stop Company” (tüm ihtiyaçlara çözüm odaklı tek şirket) olma yolunda sağlam adımlar atıyor.

POLYMAK MÜHENDİSLİK YURT DIŞINA AÇILDI

Yıllar içerisinde edindiği tecrübe ile Polymak, 2018 itibariyle stantlı olarak Hannover Fuarına katılıyor. Firma, kendi markası olan PMAPM ürünleriyle fuara katılarak kendisini yurtdışına tanıtmış oluyor.
 Kendi markasıyla öne çıkmayı hedefleyen firma, Hannover’de kendi markasına yönelik ürünlerini sergiledi.

Önümüzdeki dönemde de Polymak’ın kendi markasına yatırımlarının devam edeceği öğrenildi. 2018 yılı itibariyle doğrusal hareket elemanları ana kategorisine yeni markası PMAPM’yi ekleyen Polymak, bu marka altında ray-araba, step motor ve sürücü ürünlerini bulunduruyor.

DOĞRUSAL HAREKET RAY VE ARABA

Doğrusal hareket elemanları makina sektöründe yaygın bir şekilde kullanılıyor ve Polymak müşterileri için 20 yıldır bu ürünleri tedarik ediyor. Şimdi de bu ürünlerle kendi markası ile girişimde bulundu. PMAPM ray ve arabaları piyasada dünyaca ünlü markalarla aynı ölçülerde üretiliyor. Dolayısıyla herhangi bir uyum sorunu olmadan güvenle kullanılabilir. Kalite olarak bu sınıftaki markalarla rekabet edebilecek düzeyde olmak dışında aynı zamanda fiyat olarak da büyük avantaja sahip.

Markanın bu ürünlerde 15’likten 45lik ray ve arabaya kadar dar, geniş ve uzun tipleri içeren yüklü bir stoğu bulunuyor ve müşterilerini bekletmeden ürün sunabiliyor. PMAPM markasının ürün yelpazesine gelecek ay içerisinde paslanmaz çelikten yapılı minyatür serisi de eklenecek.  Ayrıca sene sonu itibariyle masuralı serisinin de stoklarda yerini alması ve bu şekilde tüm serinin eksiksiz tamamlanması hedefleniyor.

STEP MOTOR

PMAPM markasıyla, ray ve araba dışında step motor da stoklara eklendi ve müşterileri tarafından ciddi bir ilgiyle karşılandı.  PMAPM markasının step motoru tedarik ettiği firmanın en büyük özelliği hem motor hem sürücüleri kendi bünyesinde üretmesidir. 2 Fazlı step motor çeşitleri dışında Encoderli Hibrit step motorlar da stoklarda bulunuyor. Encoderli step motor sürücüsü ile beraber servo motor performansında çalışabiliyor. Encoderli step motorlar (closed loop) pozisyon tutabilme özelliği ile avantaj sağlıyor.

Bu sayede robotik uygulamalar, CNC makinaları ve otomatik kontrol sistemlerinde rahatlıkla kullanılabiliyor. PMAPM step motorları piyasadaki birçok ürüne kıyasen hem kaliteli hem de uygun fiyatla sunuluyor.

Bu motorları çalıştırmak için gerekli enerji de PMAPM marka güç kaynaklarıyla (Power Supply) sağlanıyor. Marka, tüm ürünleri stoklarda sürekli bulundurularak müşterilerine kolaylık sağlıyor.
Pazarlama açısından da internet sitesini devreye alan marka, site üzerinden de satışlarını gerçekleştirmeye başladı.