Tesisinizin verimliliğini, kapasitesini ve güvenilirliğini geliştirmek için bir çözüm mü arıyorsunuz? Gerilim dengesizliği, titreşim ve harmonik bozulmalar genellikle karşımıza güç kalitesi sorunları olarak çıkar. 
Düşük güç kalitesi, elektrik ark ocakları gibi zorlu yüklerle endüstriyel tesislerin verimliliğini, kapasitesini ve güvenilirliğini azaltabilir. Güç kalitesi sorunları, beslenen şebekenin kararlılığını ve iletim kapasitesini de etkiler.

İHRACATIN METALİK YILDIZI ADÖKSAN CEO’SU AJDA ŞENER OLDU İHRACATIN METALİK YILDIZI ADÖKSAN CEO’SU AJDA ŞENER OLDU

İYİ GÜÇ KALİTESİ; ENERJİ VE MALİYET TASARRUFU SAĞLAR

Merus Power Statik Var Kompanzasyon, kendisini hızlı bir şekilde amorti eden, etkili ve güvenilir bir güç kalitesi çözümüdür.
Gerilim değişimleri, titreşim ve harmonik bozulmalara hızlı ve etkin yanıt, hem ağır sanayi tesislerine hem de beslenen şebekeye kanıtlanmış faydalar sağlar.
Merus SVC tesisinizde üretkenliği ve güvenilirliği geliştirirken, enerji kalitesini bozan etkenleri de ortadan kaldırır. Merus Power SVC sistemi ile besleme şebekesi ve komşu tesisler daha fazla voltaj stabilizayonuna ve daha yüksek iletim kapasitesine sahip olur.

DEMİR ÇELİK SEKTÖRÜ İÇİN ETKİN ÇÖZÜM

Merus Statik Var Kompanzasyon, çelik, metal, madencilik ve elektrik hizmetleri için etkin bir güç kalitesi çözümü sunuyor.
Elverişli olarak kullanıldığı uygulamalar; çelik ve metal endüstrisinde elektrik ark ocakları (EAF), haddehaneler, pota ocakları ve öğütücüler, madencilik sektöründe sarıcılar, konveörler, enerji ve dağıtım sektöründeki elektrik hizmetleri ve diğer ağır uygulamalardır.

İHTİYAÇLARA GÖRE UYARLANMIŞ GÜÇ KALİTE ÇÖZÜMÜ

İhtiyaçlara göre uyarlanmış güç kalite çözümü Merus Statik Var Kompanzasyon kullanıcılarına artan tesis üretkenliği ve kapasitesi sağlıyor. Aynı zamanda geliştirilmiş enerji verimliliği, azalan ısı kayıpları ve düşük bakım maliyetleri sunduğu avantajlar arasındadır.

HIZLI AMORTİ SÜRESİ

Merus Statik Var Kompanzasyon kendisini hızlı bir şekilde amorti ederek tesislere verimlilik sağlıyor ve Merus Power uzmanları tarafından anahtar teslim olarak projelendiriliyor.
Merus Power çözümleri için Türkiye distribütörü aHa teknoloji ile iletişime geçebilirsiniz.

www.ahateknoloji.com