Bu yıl 5. Profesyonel Yöneticilik Zirvesi’ni, “İş’te Global Başarı – İstismara Karşı Dur! İnsan, Hayvan, Doğa” temalarıyla düzenleyen Türev Danışmanlık, iş profesyonellerini İzmir’de buluşturmaya hazırlanıyor.

Grup Başkanı Bülent Orta’nın “Bilgi paylaşıldıkça değerlidir” ilkesinden hareketle İzmir merkezli yurt içi ve yurt dışında danışmanlık, eğitim ve bilişim alanlarında hizmet sağlayan Türev Danışmanlık Grubu markası Türev Eğitim Danışmanlığı tarafından organize edilen Zirve, bu yıl 5 Ekim Cumartesi günü 09.30 – 18.00 saat aralığında İzmir Ege Palas Oteli’nde gerçekleştirilecek.

Profesyonel Yöneticilik Zirvesi, “İş’te Global Başarı” ana teması ve “İstismara Karşı Dur! İnsan, Hayvan, Doğa” sosyal teması ile iş profesyonellerini bir araya getirip bilgi aktarımı için platform sağlarken bunun yanında toplumsal konulara dikkat çekerek sosyal bir duruş ve farkındalık da yaratıyor.

Türev Danışmanlık Grup Başkanı Bülent Orta

İlki 2012 yılında ‘Y Kuşağını Yönetmek’ ana temasıyla ortaya çıkan Profesyonel Yöneticilik Zirveleri her yıl farklı temalarla katılımcılarını farklı konularda bilgilendirip, katılımcılarına network imkanı sunuyor.

Bu yıl global şirket stratejileri, global şirketin dili, global şirket yapılandırmaları, global şirketlerin başarı hikayeleri adlı oturumlarda 15 konuşmacı kendi alanlarında yaşadıkları deneyimleri katılımcılarla paylaşacak.

Ayrıca, Zirve günü sosyal temada ilgili STK’larla Türev Eğitim Danışmanlığı’nın gerçekleştirdiği çalışmaların sonuç bildirgesi de yayınlanacak.