Premium seviyedeki rulmanları ve Avrupa demir çelik pazarındaki gelişimini iyi bir şekilde sürdüren NTN-SNR, demir çelik sektöründeki premium seviyesindeki rulmanları ile son iki senedir büyümesine devam ediyor. Japonya dahil pek çok Asya ülkesinde ön plana çıkan şirket, son teknolojileri sebebiyle de Avrupa ve BDT pazarında bilinir duruma geldi.

AVRUPA SEKTÖRÜNDE BÜYÜMENİN ÖNEMİ

NTR-SNR için Avrupa demir çelik sektörü çok önemli bir yer kaplıyor. Bunun sebebi de Avrupa'nın, büyümenin nişanesi olarak görülmesidir. Yatırımlarını uzun zamandır bu alanda yapan NTN-SNR, geçtiğimiz 2 senede satışlarını da artırmıştır. Hem de satışların çoğu katma değer sağlayan yüksek teknoloji yatırımları ile gerçekleşmiştir. Firmanın yüksek kalite imalatı ve ULTAGE® markası, demir çelik sektörü yanında diğer endüstri alanlarındaki gelişim planlamalarını da ön planda tutuyor.

SATIŞ SONRASI HİZMET DEVAM EDİYOR

Yazının başından beri bahsi geçen son teknolojili üretimler yanı sıra NTN-SNR; kullanıcılarına ürünleri düzgün kullanmayı, bakımı için yardımcı olmayı, teknik destek sağlamayı ve eğitim verme gibi hizmetleri de sağlıyor.

NTN-SNR'NİN PREMIUM KALİTE ÜRÜNLERİ

NTN-SNR, hem makaralı rulmanları hem de rulman üniteleri ile çelik üretiminin her seviyesinde kendini gösteriyor. Bu aşamaları şu şekilde sıralayabiliriz: Cevher taşıma konveyörleri, elektrik ark ocakları ve konvertörlerden hadde tezgahları ile son işlem ekipmanları. Demir çelik pazarı için imal edilen rulmanların önemli bir kısmı ULTAGE® markası adı altında çıkarılıyor. Yüksek verim ve uzun çalışma ömrüne sahip bu ürünlerin yanı sıra NTN–SNR, demir çelik sektöründeki güç şartlar sebebiyle rulmanları ısıdan, nemden ve isten koruyan özel keçeler üretmiştir.

ZOR ŞARTLAR İÇİN SÜREKLİ DÖKÜM MERDANELERİ

Sürekli döküm merdanelerinin sabit, serbest ve ara yataklarına özel olarak imalatı gerçekleştirilen NTN-SNR rulmanları, bunlar sayesinde çok yüksek yük ve ısı şartlarına karşı koyabiliyor. NTN-SNR; kaçıklıkları karşılama özellikli silindirik makaralı rulmanlar, 2 parçalı silindirik makaralı rulmanlar, SRB ULTAGE® (oynak makaralı rulmanlar - keçeli versiyonu da dahil) ve özellikle yüksek ısı, yük ve kirlilik gibi zorlu koşullara yönelik SRB ULTAGE® EE'yi sunuyor.

NTN-SNR HADDELEME RULMANLARI

NTN-SNR, haddeleme işleminin güvenlik ihtiyacını gidermek amacıyla iş ve destek merdaneleri dört sıralı silindirik makaralı ve 4 dört sıralı ULTAGE® konik makaralı rulmanları üretti. Dört sıralı ULTAGE® konik makaraları; rulmanların keçeli versiyonu, ölçüsel değişikliğe ihtiyaç duymadan oldukça kirli ortamlarda 3 kat daha uzun ömür sunabilir.

NTN-SNR ROULEMENTS, ana merkezi Annecy'de (Haute-Savoie, Fransa) yer alan ve rulman noktasında uluslararası arenada lider olan bir Japon NTN Corporation şirketine bağlıdır. NTN'nin bütün EMEA bölgesi ile Brezilya'daki çalışmalarını yürüten NTN-SNR; otomotiv, sanayi ve havacılık pazarları için rulman ve alt ürün kategorilerinin tasarımcısı aynı zamanda da üreticisidir. Grubun toplam 4.225 personeli; altısı Fransa'da bulunan 9 üretim alanında ve 18 satış ofisinde tesisi bulunmaktadır.