Türkiye'nin en büyük uluslararası fuarlarından olan WIN EURASIA 2019 Fuarında, gösterişli standıyla yer alan KM Kümsan, sergilediği yenilikçi çözümleriyle dikkatleri üzerine çekti.
İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen organizanyonda KM Kümsan’ın standı hem ziyaretçiler hem de diğer katılımcı firmalar tarafından büyük ilgi gördü.

1973 yılından bu yana 46 yıldır müşterilerine kaliteli hizmeti, vermeyi hedefleyen KM Kümsan Vinç Sistemleri, kaldırma ve taşıma ekipmanları, vinç sistemleri ve aksesuarları ürün gruplarında, satış, pazarlama, dağıtım, satış sonrası hizmetler, saha montaj ve periyodik bakım hizmetleri alanlarında, hizmet veriyor.

Geçmişten bugüne kadar tam 46 yıldır çizgi ve kalitesinden ödün vermeden ilerleyen KM Kümsan Vinç Sistemleri, dünya standartlarında üretim yapabilmek adına gereken kalite standartları ve üretim sertifikalarına sahip olmasıyla da müşterilerine güven veriyor.

Firma, üretiminin büyük bölümünü Portekiz, Malavi, Suudi Arabistan, Kuveyt, Şili, Irak, İran, Pakistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Azerbaycan, Liberya, Türkmenistan, Cezayir gibi dünyanın farklı ülkelerine ihraç ediyor.

Bununla birlikte İran, Irak, Suudi Arabistan’ın yanı sıra KM Kümsan, Özbekistan, Azerbaycan, Kazakistan ve Kırgızistan gibi Türk Cumhuriyetlerinde de bölgesel temsilciliklerini açarak hizmet ve satış ağını geliştirme çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

Bunların yanı sıra KM Kümsan’ın İstanbul Tuzla’daki fabrikasında bulunan özel test istasyonu ile 160 tona kadar kaldırma ünitelerinin testi de yapılabiliyor.