Fluke Process Instruments'in Endurance adını verdiği serilerinde dört yeni tek renkli ve iki renkli pirometre yer alıyor. Ayrıca bundan sonraki serilerde 50℃ ila 3200 ℃ arasında ölçülen sıcaklıklar da bulunacak. Üreticinin maksimum optik çözünürlüğünü 150:1´den 300:1´e yükseltmesi de minik noktaların bile çok uzaklardan ölçülmesine olanak verdi. Oldukça güç uygulamalar için üretilen yeni düşük sıcaklık oranlı pirometre 250℃´den yüksek sıcaklığı ölçebiliyor. Bunun yanı sıra sensorlarda galvanik olarak izole edilmiş giriş/çıkışlar ve paslanmaz çelik IP65 mahfaza yer alıyor.

DÖRT YILLIK GARANTİ HAKKI

Seride yer alan ürünler 65℃´ye kadarki alan ısılarına ya da soğutucu aksesuar kullanımında 315℃´ye kadar olan ortam sıcaklıklarına ulaşıyor. Uygulama bölgeleri arasında birincil ve ikincil metal üretimi, karbon işleme, silikon imalatı ile dökümcülük ve kaynağın yanında

kauçuk ve kalın plastikler de mevcut. Fluke'nin Endurance serileri, üreticilerin ıskarta ürün oranlarını aza indirgemelerine, ürünün kalitesini ve monotonluğunu çoğaltmalarına, imalat verimi performansını artırmalarına ve de enerji giderlerini azaltmalarına destek olacak hassas işlem bilgileri için büyük sıcaklık aralıkları ve çeşitli dalga boylarına sahip çok yönlü bir model gamı sağlıyor. Power over Ethernet (Ethernet Üzerinden Besleme) ya da DC güç ve Ethernet, ProfiNet ve RS-485 arayüz ile çalıştırılan sensorlar, dokunsal geri bildirimli ve aydınlatmalı arka paneli ile basit ve pratik bir kullanım vadediyor. PC tabanlı Endurance yazılımı, yapılandırmayı ve sistemin kurulumunu kolaylaştırıyor, ayrıca bütün Endurance serisi pirometrelere dört senelik garanti hakkı veriliyor.

YILLARIN TECRÜBESİ

Onarım ve kalite kontrol sistemleri sebebiyle kızılötesi sıcaklık ölçümü ve profil çözüm alternatifleri ile pek çok tasarım, üretim ve pazarlama çalışmaları yürüten Fluke endüstriyel, uluslararası endüstride Raytek, Ircon ve Datapaq gibi çeşitli adlarla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. 1948 senesinde kurulan ve önemli tecrübesi ile adından söz ettiren şirket; endüstriyel, elektrik, elektronik donanım ve kalibrasyon aşamaları yanı sıra kurulum, onarım ve bunları kontrol etme çalışmalarını yapan teknisyenler, mühendisler, elektrikçiler ve metrolojistlerden meydana geliyor.