Fluke FL-150 EX kendinden emniyetli flaş ile kullanıcısına güvenli ve konforlu çalışma imkanı sunuyor. Fluke bu seriye, nerede olursanız olun yaptığınız işi görmenize yardımcı olacak güvenli, kullanışlı ve sağlam flaşları ekliyor. FL-150 EX, tüm çalışma ortamlarına uygun fener. Bu fener, alet kemerinize kolayca sığar, yüksek/düşük ışık ve çakarlı ışık moduyla her yerde ve her zaman ihtiyacınız olan aydınlatma biçimini sağlar.

FLUKE FL-150 EX

Fluke kendinden emniyetli flaşlar sayesinde özellikle tehlikeli bölgelerde çalışmak daha emniyetli hale geliyor. Tüm çalışma ortamlarına uyum sağlarken sağlam ve güvenilir yapısıyla dikkat çekiyor. Güvenlik sertifikalı ürün 140 gram ağırlığıyla ve 172x47x44 mm boyutlarıyla kullanımı kolay hale getiriyor. 

•    UL sertifikalı – SINIF I, BÖLÜM 1 ve 2 GRP ABCD; SINIF II, BÖLÜM 1 ve 2 GRP EFG
•    Zorlu ortamlara dayanıklıdır. 
•    Emniyet, güvenilir ve sağlam bir tasarıma sahiptir. 
•    Kendinden emniyetli ürünler serisinin bir üyesidir.

Fluke HL-200 EX 

Fluke tüm koşullarda yapılan işi görmeye yardımcı olacak hem güvenli hem kullanışlı hem de sağlam flaşları ekliyor. HL-200 EX elleri serbest bırakan baş lambası, barete güvenli bir şekilde oturuyor ve ellerin serbest kalacak şekilde çalışılmasına olana sağlıyor. Işık açısı ayarlanabiliyor, yüksek ya da düşük mod seçenekleriyle ışığın derecesi seçilebiliyor. 

ELLERİ SERBEST BIRAKAN BAŞ LAMBASI 

Fluke kendinden emniyetli flaşlar, tehlikeli bölgelerde çalışmayı biraz daha emniyetli hale getiriyor. Sağlam ve güvenilir yapısıyla kullanıcısına kolaylık sağlıyor. Güvenlik sertifikalı cihaz 130 gram ağırlığında ve 80x50x45 mm boyutlarında… 

•    UL sertifikalı – SINIF I, BÖLÜM 1 ve 2 GRP ABCD; SINIF II, BÖLÜM 1 ve 2 GRP EFG
•    Zorlu ortamlara dayanıklıdır. – IP67 sınıfı
•    Emniyet, güvenilir ve sağlam bir tasarıma sahiptir. 
•    Kendinden emniyetli ürünler serisinin bir üyesidir.

Fluke LVD2 Volt Işığı: Temassız AC voltaj dedektörü ve LED el lambası, kompakt tasarımıyla dikkat çekiyor. 

LVD2 hem ticari hem de endüstriyel uygulamalara uygun bir detektördür. Ürün, CAT IV 600 V sınıfına ait. Cihazın kaynaktan 1” ile 5” arası uzaktayken mavi renk olan ve kaynakta iken kırmızı renk olan çift hassasiyet özelliği bulunuyor. Teknik özellikleri arasında çift hassasiyet, 100,000 saat ömürlü LED ışığı, çift algılama seviyesi, 50 dereceye kadar çalışma sıcaklığı, 100 bin saat ömrü yer alıyor.