Esit Elektronik Satış ve Pazarlama Müdürü Çağrı Hekimoğlu, “1980 yılından beri tartı sektörüne yönelik ürünlerimizi kendimiz tasarlayıp üretmekteyiz ve 90’lı yıllardan itibaren imalat sanayinin otomasyona geçişinde lider bir çözüm ortağı konumundayız. 41 yıldır elektronik tartı indikatörleri, 32 yıldır da yük hücreleri tasarlayan ve üreten bir firma olarak hem Türkiye’nin ve hem de ihracat yaptığımız 60’dan fazla ülkenin tartı sektöründeki lider firmalarından birisiyiz. Ürettiğimiz ürünlerin ise en gelişmiş teknoloji ve en yüksek kalitede olmasına dikkat ediyoruz. Tartı işinde tartı aletinin hassas tartım yapması ve bu hassasiyeti uzun yıllar boyunca koruması en önemli ve imalatçılar açısından en zor sağlanan özelliktir. Biz ürünlerimizin hem tasarım, hem de üretim ve kalibrasyon süreçlerinde bu özelliği sağlamasına özen gösteriyoruz ve bugün dünyanın konusundaki sayılı üreticilerinden birisi olduysak, bunu geniş ürün çeşitliliğimize, kaliteye verdiğimiz öneme ve yeni teknolojilere olan yatırımlarımıza borçluyuz.” dedi.

Bugüne kadar olan tecrübeleriyle, birbirinden çok farklı ihtiyaçları olan farklı sektörlere yönelik birçok özel ürün ve çözüm geliştirdiklerini aktaran Hekimoğlu, “Bu konuda çeşitliliğimizin daha detaylı ve kapsamlı incelenebilmesi için web sitemizde ayrı bir bölüm olarak ‘sektörler ve çözümler’ başlığı altında tüm ürün gamımızı detaylandırarak aktardığımız bir yapıyı da müşterilerimize incelemeleri için tavsiye ediyoruz” dedi. Hekimoğlu, Tersane ve Gemi Sanayi Çözümleri arasında öne çıkanları şöyle aktardı: 

ESİT CT KONTEYNER BASKÜLÜ

Tersane ve Gemi Sanayi Çözümlerimizden birkaçından bahsedecek olursak limanlar, antrepo gibi ağır endüstri ortamı kullanımına uygun olan portatif ve pratik Esit CT Konteyner Baskülü 40 Tona kadar konteyner tartımı yapabilmektedir.  Forklift ile taşımaya olanak sağlayan özel yuvaları baskülün kolayca taşınabilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca dahili aküsü sayesinde elektrik bağlantısına ihtiyaç duymadan gün boyunca kullanılabiliyor.  Esit CT Basküller, standart olarak kullanılan Esit ART-S çok işlevli ve paslanmaz çelik elektronik indikatörüyle kullanıcının tartım gereksinimlerini büyük ölçüde karşılamaktadır.