Sektörünün deneyimli isimleri arasında yer alan Esa Mühendislik çimentodan enerjiye, şişeden, cama, kimyadan boyaya farklı tesislere verdiği proje danışmanlık hizmetiyle öne çıkıyor. Enerji iletim/dağıtım sistemleri, AG-OG Şalt Tesisleri, PLC ve SCADA Sistemleri, enstrümantasyon, saha cihazları, montaj ve devreye alma, endüstriyel haberleşme, motor tahrik sistemleri, tesis bilgi ve raporlama sistemleri olmak üzere müşterilerinin istekleri doğrultusunda her türlü çözümü anahtar teslimi olarak sunan marka bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli markanın tesislerinde tercih edildi. 

ANAHTAR TESLİM ÇÖZÜMLER SUNUYOR

Müşterilerinin ihtiyaçlarını en doğru çözümlerle karşılamaya odaklanan Esa Mühendislik’in hizmet verdiği en önemli iş kollarından biri de gıda sektörü. Türkiye'nin önde gelen gıda kuruluşları için anahtar teslimi çözümler sundu. 
Marka bu tesislerde projelerin hardware ve software dizaynlarını, projelendirme, yazılım işlerini, montaj ve servis hizmetlerini tamamen kendi içerisinde oluşturmuş olduğu dinamik ekipleri ile yürütüyor. Firma gıda tesislerine sunduğu hizmetlerle üretim gibi birçok iş kolunda verimliliği arttırıyor.