Konteyner  terminallerinde bulunan E-RTG vinci, nakliye konteynırlarını yerde bir kamyona veya depolama alanına taşıyan lastik tekerlekli bir mobil portal vincidir. 


Vahle, yakıt yönetimi sorunlarını ortadan kaldırmak ve dahili bakım ihtiyaçlarını azaltmak için mevcut RTG vinçlerinizle kolayca entegre olan bir program geliştirdi. Ayrıca tüm veri iletişimini de sağlamak için aynı hat üzerinde SMGX data iletim sistemi ile çözüm sunuyor.

BM Makina Vahle çözümleri ile E-RTG vincin gerektiğinde çalışır durumda olmasını sağlayarak verimliliği artırmaya ve maliyetin düşürmeye nasıl yardımcı olacakları hakkında proje üzerinden bilgi veriyor.

Güçlü referanslarıyla çok çeşitli sektörlerde uygulamaları bulunan Vahle ürünleri, Türkiye’de BM Makina Grup güvencesi ve tecrübesiyle uygulanıyor. 

Asyaport limanı,Borusan Lojistik, Kumport Limanı,YILPORT Gemlik ve MARDAŞ limanı projelerinde Vahle’nin E-RTG çözümleri kullanılmıştır. Projelerde dizel çalışmakta olan RTG Konteyner Vinçleri Vahle Baralar vasıtasıyla elektrikli olarak çalıştırılması sağlanmıştır. 

Vahle; vinç, intralojistik, otomotiv, liman başta olmak üzere farklı sektörlere enerji, veri iletimi ve konumlandırma için özel çözümler sunuyor. Vahle ile standart veya otomatik proses vinç uygulamaları için hem güvenilir hem de ihtiyaca uygun uygulamalar sağlanabiliyor.

https://www.bmmakina.com.tr/