ORHAN TİMURHAN, KOCAER ÇELİK'İN İŞ GÜNDEMİNE İLİŞKİN KONUŞTU ORHAN TİMURHAN, KOCAER ÇELİK'İN İŞ GÜNDEMİNE İLİŞKİN KONUŞTU

SaaS şirketi Evreka, tüm atık yönetimi ve geri dönüşüm sürecini dijitalleştirmek için bulut tabanlı ERP yazılım ve donanımları sunuyor. Gerçekleştirilen uygulamalar kapsamında tüketilen içeceklerin ambalajların depozito sistemiyle toplanması hareketini destekliyor. 

“BAŞARILI PROJELERE İMZA ATMAYI HEDEFLİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Evreka Kurucu Ortağı ve CEO’su Umutcan Duman, “Atık yönetimi konusunda büyük projelerin merkezi olarak yönetilmesi önem arz ediyor. Ayrıca verilerin toplanması, analiz edilmesi, entegrasyon kabiliyetinin kazandırılması gibi konular projelerin başarıyla uygulanmasını sağlıyor. Tüm dünyada geri dönüşüm ve atık yönetim süreçlerine dair tecrübelerimizi bir potada eriterek ülke genelinde hem çevresel hem de finansal kayıpların önüne geçecek başarılı projeler hazırlamak istiyoruz. Sürece etkisi olan tüm paydaşlar, kurumlarla iletişimde kalarak bilgi paylaşımı ve işbirliğine açık olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.