Silkar Endaş’ın distribütörlüğünü yaptığı NSK rulmanları; sağlam, aşınma dirençli ve dayanıklı özellikleriyle çelik ve metal endüstrisindeki tüm ihtiyaçları karşılıyor.

NSK Rulmanları, tüm proseste karşılaşılan ilgili bütün koşullar için özel olarak geliştirilmiş rulmanlar sunmaktadır. Sürekli döküm tesisleri için; kontaminasyon girişini önleyen ve optimum hizmet ömrü sunan keçeli oynak makaralı rulmanlar geliştirilmiştir. 

Ayrıca, kendinden hizalamalı dış bileziğe sahip silindirik makaralı rulmanlar, sürekli döküm tesislerine mükemmel şekilde uyum sağlamaktadır.

NSK RULMANLARI ZORLUKLARI AŞIYOR

Sıcaklık değişimleri, yüksek kontamisyon miktarı, dakikada 2000 metreden fazla haddeleme hızları, sallanma hareketleri ve darbeler; çelik ve metal endüstrisinde zorluk meydana getirmektedir. Bu durumda, ham maddenin hazırlanmasından ergitme sürecine ve haddelenmiş nihai ürüne kadar, NSK’nın rulmanları bu sorunları aşmaktadır.

SİLKAR ENDAŞ MÜHENDİSLERİ DESTEK SUNUYOR

Silkar Endaş, geniş ürün yelpazesi ve tecrübeli mühendisleriyle kullanılacak güç aktarım ürünlerinin seçilmesine destek oluyor ve fabrikaları bilgilendiriyor. ENDAŞ AKADEMİ tarafından rulman ömrünü uzatmak için verilen eğitimlerde; montaj- demontaj yöntemleri ve ekipmanları, rulman hasarları, rulman hasar sebepleri, rulman hasarlarını önleme yöntemleri ve rulman konusundaki son gelişmeler işleniyor.

İHRACATIN METALİK YILDIZI ADÖKSAN CEO’SU AJDA ŞENER OLDU İHRACATIN METALİK YILDIZI ADÖKSAN CEO’SU AJDA ŞENER OLDU

http://endas.com/Home-Page/Turkish