Türkiye'nin doğal taş ve mermer sektörünün oyuncularından Batı Ege Mermer A.Ş., müşterilerine daha iyi ve hızlı hizmet sunmak  için hız verdiği araç yatırımlarına bir yenisini ekledi ve filosunu yeni MAN çekici araçlarla güçlendirdi.

15 ADET ARACINI TESLİM ALDI

Akdeniz Bölgesindeki  farklı şehirlerde fabrika ve taş ocakları bulunan, iç pazara satış yapmasının yanı sıra dünyanın farklı pazarlarına yönelik ihracat çalışmaları da olan Batı Ege Mermer, yeni araç yatırımı kapsamında filosuna 15 adet MAN TGS 18.470 GA çekici kattı.

Firma, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. yetkili satıcılarından Antoto Otomotiv’den satın aldığı yeni araçları, törenle teslim aldı.

Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Batı Ege Mermer İdari İşler Müdürü Oğuzhan Vural, firmanın Başkaptanı Ömer Günel ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Bölge Satış Koordinatörü Ferit Aslan Akman ve Antoto Otomotiv A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Veli Özcan ve Bayi Yetkilisi Ahmet Gürsoy iştirak etti.

"NİTELİKLERİYLE BÜYÜK KATKILAR SAĞLIYOR"

Törende söz konusu yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Batı Ege Mermer İdari İşler Müdürü Oğuzhan Vural, genç ve dinamik kadrolarıyla faaliyet gösterdikleri sektörün lider firması olduklarını, yurt içinin yanı sıra yurt dışına da hizmet verdiklerini söyledi.

Müşterilerine daha iyi ve hızlı hizmet sunabilmek amacıyla araç filolarını büyütme kararı aldıklarını kaydeden Vural, "Tercihimizi, üstün nitelikli araçlarına ve hizmet kalitesine güvendiğimiz MAN araçlarından yana kullandık. Markanın araçları gerek performans ve dayanıklılık gerekse de düşük işletme maliyetiyle bize, büyük katkı sağlıyor." diye konuştu.

Vural ayrıca, sunulan satış sonrası hizmetlerden de oldukça memnun olduklarını ifade etti.