Karayolu taşımacılığında Avrupa, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlere hizmet sunan Akbulut Nakliyat, filosunu üç yeni Volvo Trucks’ın Volvo FH 540HP 4x2 XL kabin E6 model çekici ile büyüttü.   

Çekiciler, yüksek yakıt tasarrufu ve sürüş güvenliği sağlamasının yanı sıra I-shift şanzımanı ve 1.260 litre kapasiteye sahip büyük yakıt tankı gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor. 

Akbulut Nakliyat’ın 45 araçtan oluşan filosunda 44 adet Volvo Trucks yer alıyor.  

VOLVO TRUCKS İLE NAKLİYE SEKTÖRÜNDE BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRECEK

Akbulut Nakliyat firma sahibi Yusuf İlboğa ve Temsa İş Makinaları Marmara Bölge Kamyon Satış Müdürü Bora Gür’ün katılımları ile düzenlenen teslimat töreninde söz alan İlboğa, yüksek performans ve güvenlik donanımları sayesinde şoförlere güvenli ve konforlu sürüş ortamı yaratan Volvo Trucks ile nakliye sektöründe büyümelerini sürdürdüklerini dile getirdi. 

Volvo Trucks’ın geliştirdiği, uzun yol vites değişim yazılımına sahip I-shift şanzıman ve özel tasarlanan diferansiyel tahvil oranı ile yüksek yakıt tasarrufu sağladığını kaydeden İlboğa, araçların Euro 6 emisyon standartlarına haiz olmasının firmalarının çevre ile ilgili olan hassasiyetleri dolayısıyla önemli olduğunun altını çizdi.

İlboğa, işlerine kattığı olumlu katkılardan ötürü Volvo Trucks ile yollarına devam ettiklerini söyleyerek sözlerini tamamladı.