BM Makina Grup tarafından üretimi tamamıyla Türkiye’de gerçekleştirilen BKB Profil Sistemleri, çok çeşitli sektörlerde yük taşıyıcı olarak yüksek verimlilik sağlıyor.
Pergel Vinç, Mobil Portal Vinç, Gezer Köprülü Vinç ve Hafif Kreyn Sistemler olarak farklı sektörlerin ve tesislerin ihtiyacına çözüm sunan BKB, müşteri ihtiyacı ve isteği doğrultusunda proje bazlı olarak tasarlanabiliyor.

SIFIR BAKIM İHTİYACI

Modüler yapıda olan Gezer Köprülü Vinç Sistemleri 1000 kg’a kadar olan yüklerin kaldırma ve taşıma operasyonlarında hızlı ve hafif kullanımı ile ön plana çıkıyor. İnsan kol kuvveti ile rahatlıkla hareket ettirilebilen sistemlerde mesafe kaybı da minumum seviyede.

Bakım ihtiyacının neredeyse sıfır olduğu sistemlerde, modüler yapısı sayesinde ilave yapılabilir, sistem revize edilebilir ve komple demontaj yapılabilir.

VERİMLİLİK ARTIŞI YÜKSEK

Pergel vinçleri ile malzeme taşıma, yerleştirme operasyonları yüksek hız ve kolaylıkla gerçekleşirken aynı sahadaki yüksek kapasiteli ağır vinçlerin işleri de hafifliyor ve verimlilik belirgin şekilde artıyor.
BKB pergel vinçlerinin tasarımı müşteri ihtiyacı ve isteği doğrultusunda değişebiliyor. Pergel vinçler; BKB Profiller ile manuel tahrikli veya I-Profiller ile manuel ya da motor tahrikli yürüyüş ve/veya döndürme seçenekleriyle üretilebiliyor.

VAHLE, LIFTKET, BKB, KATO DEMYKS markalarıyla hizmet veren BM Makina Grup; enerji ve data iletim sistemleri, araç kaldırma ve döndürme ekipmanları, motorlu kablo toplama tamburları, profil hafif kreyn sistemler, elektrikli zincirli vinçler ve aksesuarları ürün gruplarında 21 yıllık tecrübesiyle hizmet veriyor.

https://www.bmmakina.com.tr/