Schmersal Grup, ağır sanayi ürünleri birçok sektörde kullanılıyor. Bunların başında, Yüzey madenciliği ve madencilik sektörü, inşaat makinaları ve yardımcı araçlar, Belediye ve endüstriyel araçlar, Demiryolları ve demiryolu altyapısı, Tersaneler ve gemi yapımı sektörleri geliyor.

HAM MADDE ÇIKARMA

Dünyanın bütün kıtalarında ham maddelere ihtiyaç vardır.  Yeraltı veya yüzey madenciliğinde insan ve makina için ortam koşulları oldukça zorlayıcıdır. Uygulanan teknoloji ise her zaman mükemmel bir şekilde çalışmalı, çok düşük ve yüksek sıcaklıklar, metrekare başına 30 g'a kadar toz konsantrasyonları, hava koşulları, yağmur, buz veya yoğun UV radyasyonu gibi her koşulda. Konum anahtarları, halatlı acil durdurma anahtarları ve kumanda cihazları özellikle bu ortam şartlarına göre uyarlanmıştır.

HAM MADDE AKTARMA VE TAŞIMA

Firma, yükleme ve boşaltma işlemleri sırasında gerçekleştirilecek farklı konumlandırma ve kontrol görevleri için, özel onaylı kapsamlı bir mekanik ve elektromekanik sistem bileşenleri programı sunuyor.  Bazı standart anahtar serileri, örneğin GL ve / veya IECex onayına sahiptir.  Buna ek olarak, geniş aktüatör seçenekleri "kıyıdan gemiye" tesisler üzerinde en çeşitli uygulamaları mümkün kılıyor.  Otomasyon konseptlerine entegrasyon AS-i field bus sistemi ile mümkün.  BN 20 2rz tipi temassız manyetik şalterler, hızlı ve modern olmak üzere "gemi-kıyı" vinç kurulumlarına monte edilmiştir. 1945'teki kuruluşundan kısa bir süre sonra, şirket, aşırı ağır üretim ve ortam koşullarında güvenli bir anahtarlama ve en yüksek güvenilirliği garanti eden şalt sistemini geliştirdi ve üretti. Metal sektöründe ise çeşitli şekillere ve farklı boyutlara sahip presleme, dövme, haddeleme, çıkarma gibi işlemleri içeriyor. Ayrıca alaşımlama, döküm ve kalıplama gibi işlemlerde de kullanılıyor.