Schmersal yeni HDS ağır sanayi switch serisini tasarladı. Ağır Hizmet Switchi (HDS) bir dizi işlevi tek platformda birleştirerek son derece geniş uygulama yelpazesi için uygundur.

HDS platformunda CE, UL, CCC (EAC, ATEX, IECEx, INMETRO) dahil olmak üzere bir dizi uluslararası onay vardır. İki gövde versiyonu mevcut: plastik (Duroplast) ve gri dökme demir.

Plastik versiyon agresif ortamlara karşı dayanıklıdır ve özellikle liman lojistiği uygulamaları, yükleme ve boşaltma operasyonlarının yanı sıra gübre, mineral ve fosfatların işlenmesinde tarım endüstrisinde uygundur.

Sağlam gri dökme demir versiyonu, açık madenlerde, dökme malzemelerde ve ekstraksiyonda ağır metalik cevherlerin madenciliği dahil olmak üzere kullanıma uygundur.

Fonksiyon aralığı ayrıca iki temel versiyona ayrılmıştır: bir çekme halatlı switch olarak tasarlanmış acil durdurma ve pozisyon monitörü. Temel anahtar - 'Konum Kontrolü' - bir dizi çalıştırma elemanı ile esnek bir şekilde birleştirilebilir ve hareketli makine ve tesis parçalarında konum izleme için kullanılabiliyor.

İsteğe bağlı Dupline 2-tel veri yolu ile kullanılmak üzere hazırlanmış olması ve doğrudan bağlanabilmesiyle anahtarların hızlı ve kolay bir şekilde seri olarak bağlanmasına ve entegre edilmesine izin vermesidir.