Borusan Mannesmann’ın ABD’deki şirketi Borusan Mannesmann Pipe US, ABD çelik sektörünün en prestijli yayınlarından Fastmarkets AMM (American Metal Market) tarafından verilen “Global Awards for Steel Excellence 2020 Ödülleri”nde “Yılın Boru Üreticisi” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Aynı ödülü daha önce 2014, 2016 ve 2017 yıllarında da almaya hak kazanan firma, böylece toplamda dördüncü kez ödülün sahibi oldu. 

Konuya ilişkin firmadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bu yıl da yılın boru üreticisiyiz! The Fastmarkets tarafından düzenlenen çok prestijli Global Awards for Steel Excellence 2020 Ödüllerinde finalist olduğumuz "Yılın Boru Üreticisi" kategorisinde ödülün sahibi olduk. Bu gurur için beraber ürettiğimiz tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz!” 

62 YILDIR ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Borusan Grubu’nun ilk sanayi girişimi olan Borusan Mannesmann, 1958 yılından beri elik boru sektöründe Avrupa'nın ve dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer alıyor.

Firma, ABD’deki Houston Baytown fabrika yatırımını yönetmek üzere Borusan Mannesmann Pipe US Inc.’yi 2014 yılında kurmuştu.