Türk enerji sektöründe yenilikçi ve öncü kimliği ile tanınan Teksan Jeneratör, dünyanın farklı ülkelerinden binlerce katılımcı ve ziyaretçiyi buluşturan Power-Gen Fuarı’nda, UL sertifikalı çözümleri ile yer aldı. 

Teksan Jeneratör, uluslararası alanda büyük bir avantaj sağlayan UL sertifikasına sahip olabilmek için zorlu ürün testlerinin ve titiz dökümantasyon inceleme sürecinin başarıyla üstesinden geldi. 

Teksan, bu yıl dünyanın önde gelen ve köklü ürün sertifikasyon kurumlarından biri olan UL (Underwriters Laboratories) tarafından yapılan tüm kalite ve güvenlik testlerini başarıyla tamamlayarak UL sertifikası almaya hak kazandı. Kaliteli üretim anlayışıyla satış sonrası hizmetleri Amerika’da birçok projenin kesintisiz enerjisini sağlayan Teksan, Amerika’daki pazar payını artırmaya odaklandı. 

Kesintisiz güç çözümlerini İstanbul ve Kocaeli Serbest Bölge’deki fabrikalarında tamamı yerli sermaye ile üreten Teksan, 130’dan fazla ülkeye ihraç gerçekleştiriyor. Şirket, dizel jeneratörlere ek olarak doğalgazlı ve biyogazlı jeneratör setleri, kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri ve mobil aydınlatma kulelerinin yanında Türkiye’de ilk olan hibrit güç sistemlerini Ar-Ge ekibinin yoğun çalışmaları ve titiz bir kalite kontrol sistemi ile geliştiriyor.