Dökme malzeme işleme sorunlarının çözüm sağlayıcısı, sektöründe dünya lideri olan Martin Engineering, kuruluşunun 75. yılını kutluyor.

Martin Engineering Türkiye Genel Müdürü İlker Tan konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “2019 yılı 75. yılımızı kutladığımız özel bir yıl bizler için. Bu büyük başarıya katkısı olan herkese sevgilerimizle...” şeklinde konuştu.

6 KITADA 19 ÜLKEDE FAALİYET GÖSTERİYOR 

İlk olarak 1944 yılında ABD’de faaliyetlerine başlayan ve Türkiye’nin yanı sıra 6 kıtada 19 ülkede faaliyet gösteren firma, dünya genelinde 800’den fazla çalışana sahip.

Bant sıyırıcıları, transfer noktası çözümleri, hava topu çözümleri, vibrasyon çözümleri, toz yönetim ve tutma çözümleri, vagon boşaltma ve güvenlik çözümleri ile zengin bir ürün gamı bulunan firma, ayrıca sektörünün en büyük ve eksiksiz inovasyon Ar-Ge merkezinde araştırma, geliştirme çalışmalarına devam ediyor.

ÜRÜN VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ VERİYOR

Türkiye organizasyonu olarak 2005 yılından beri müşterilerinin çözüm ortağı olan firma, dökme malzeme işletiminde, silolarda, bunkerlerde meydana gelebilecek tıkanma problemleri, kapasite kayıpları ve benzeri durumlarda ürünün yanında mühendislik hizmetleri sunuyor.