Vur-Mak Vuruşkan Makina, Türki Cumhuriyetler’de gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiriyor.

Vur-Mak Vuruşkan Makina son dönemde Azerbaycan ve Özbekistan’da devreye aldığı projelerle Türki Cumhuriyetler’deki varlığını pekiştiriyor. Her ülkede ikişer olmak üzere toplam dört proje hayata geçiren firma, 2019 yılına hızlı bir giriş yaptı.

Azerbaycan’ın Şeki ve Astara şehirlerindeki şantiyelerde KATIA-105 (m3/saat) ile RANGER-90 (m3/saat) kapasitelerindeki sabit ve mobil tip hazır beton santrallerinin kurulumunu tamamladı.

Özbekistan’ın başkenti Taşkent’teki Almazar ve Sergeli şantiyelerde KAPTAN 150 (m3/saat) mobil tip hazır beton santrallerinin kurulumunu gerçekleştirdi.

40’TAN FAZLA ÜLKEYE İHRACAT YAPIYOR

Rusya, Finlandiya, İran, Mısır, Hindistan, Kenya gibi dünyada yaklaşık 43 ülkeye hizmet veren Vur-Mak Vuruşkan Makina, hazır beton santrallerinin yanı sıra çimento paletleme makinaları, yatay ve dikey silolar, çimento depolama ve paketleme tesisleri, geri kazanım üniteleri, gemi boşaltma bunkerleri, big bag boşaltma sistemleri, pnomatik gemi boşaltma üniteleri, silo ve silobas dolum üniteleri gibi pek çok alanda faaliyet gösteriyor.

Alanında uzman mühendis ekibiyle gerek ulusal gerekse uluslararası projelere imza atan firma, satış, satış sonrası destek ve servis ağı ile teknik destek sunuyor.