Modern binaların vazgeçilmez yapı malzemelerinden biri hiç kuşkusuz alüminyum cephe sistemleri. Bunda alüminyum cephe sistemlerinin, dış etkenlere karşı yapıyı korumasının yanı sıra enerji verimliliği de sağlamasının rolü büyük. Fonksiyonelliği ve estetik yapısıyla da avantajlı bir malzeme olan alüminyum cephe sistemleri sektöründe yaşanan son gelişmeleri, markaların yeni ürünlerini ve daha birçok konuyu sektörün önde gelen firma yetkililerinden dinledik.

Bu ayki kapak projemiz Zer Göztepe… Kentsel dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe’nin yanı başında hayata geçen proje, Ceylan İnşaat’ın imzasını taşıyor. Zer Göztepe birçok yönüyle, yatırımcısı Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan için diğer projelerinden ayrıcalıklı. 15 dönüm arsa üzerinde üç panoramik bloktan oluşacak olan projeyi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan ve Proje Koordinatörü Kubilay Kişin’den dinledik. 

Hastane projelerinde uzmanlaşan Geyran Mimarlık kurucusu Mimar Kenan Geyran; Türkiye’de gerçekleştirdiği yatırımlarla isminden söz ettiren yabancı yatırımcı Amad Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Oğuzhan Olaş ve daha birçok sektör oyuncusu Ekim sayımızın konukları. Yeni sayımızı keyifle okumanız dileğiyle…