Belki bu başlık abartılı olabilir; ancak insanoğlu özü olan doğaya geri dönebilmenin mücadelesini veriyor. En azından doğayı temsil edecek unsurları yaşamının kenarına köşesine dahil etmeye çalışıyor. Örneğin Optimist Residence projesinin tasarımında doğadan esinlenilmiş. Dış cephesinde dikey bahçelere yer verilecek olan projenin çatısı ise yeşil çatı olarak tasarlanacak. Tüm bu çözümler, yoğun kentleşmenin olduğu şehirlerde kullanıcıya farklı bir deneyim yaşatmanın ötesinde doğaya olan özleme cevap vermek adına yapılan eylemler. 

Tasarımıyla ayrışan bu projeyi yatırımcısı Mist İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Ekşi ve Genel Koordinatör Mehmet Cihat Sarı ile konuştuk. 

Öte yandan bu sayı dosya konularımız kapsamında yalıtım ve çatı ve cephe sektörü oyuncularıyla bir araya geldik. Geçtiğimiz günlerde hem yurt içinde hem de yurt dışında birçok önemli fuara katılım gerçekleştiren firmalar, yeni ürünlerini tanıttılar. Biz de yeni sayımızda fonksiyonlarıyla farklılık gösteren bu yeni ürünleri sayfalarımıza taşıdık. Yeni sayımızı keyifle okumanız dileğiyle…